Cine este cu adevărat Alexandre Eram, soțul Andreei Esca și cum a ajuns MILIONAR. Detalii pe care nimeni nu le știe despre trecutul său

31 mai 2021
Cine este cu adevărat Alexandre Eram, soțul Andreei Esca și cum a ajuns MILIONAR. Detalii pe care nimeni nu le știe despre trecutul său
Andreea Esca și Alexandre Eram

Pe Andreea Esca o știe toată lume și datorită popularității ei și numele soțului său este unul sonor. Dar cine este, cu adevărat Alexandre Eram? Puțini știu detalii despre acesta. El s-a născut în Statele Unite ale Americii și a copilărit în Michigan.

Tatăl său era un vestit arhitect de origine armeană, iar mama lui o superbă franțuzoaică. După câțiva ani petrecuți în SUA, cuplul s-a hotărât să se mute definitiv în Franța. Alexndre a studiat în Germania și Marea Britanie, dar urma să facă stagiul militar în țara de origine.

Cum a ajuns Alexandre Eram în România

Cum nu-i plăcea deloc armata a luat decizia de a pleca într-o țară în curs de dezvoltare și a crea un business acolo. Astfel a ales România, unde s-a angajat ca director al unei fabrici, care aparținea unui prieten al tatălui său.

“Și tatăl meu a avut o viață la fel. El este armean, a fugit din Armenia, a ajuns la Paris, a făcut Ecole des Beaux-Arts, a plecat și a câștigat un concurs în America, a construit World Trade Center, unul dintre turnurile care astăzi nu mai sunt”, mai spune Alexandre Eram.”, povestea Alexandre Eram în urmă cu mai mulți într-un interviu pentru Gândul.

Alexandre Eram nu a plăcut-o la început pe tânăra vedetă PRO TV, Andreea Esca

Soțul Andreei Esca lucra la o fabrică de unde se luau multe ținute pentru angajații PRO TV. Astfel că acesta a ajuns să ia parte la un eveniment, unde se afla și cea care avea să-i fie parteneră de viață. Inițial nu a fost interesat de ea, dar aceasta a insista discret și într-un final s-au îndrăgit reciproc.

„Prima data l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietena cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta sotie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la PRO TV pe vremea aceea și mi-a zis: stiu eu, sta cu noi pe strada, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint?

Îl cheamă Alexandre. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea aceasta fabrica. I-am zis Laviniei că data viitoare când se duce la fabrica, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat”, spunea Andreea Esca într-un interviu pentru Revista Tango.

Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, împreună cu cei doi copii, Alexia și Aris Melkior

Prezentatoarea a mers la fabrică după el, dar bărbatul nu i-a acordat atenție. Soarta i-a adus din nou împreună la o petrecere, iar ea i-a făcut o invitație la jurnal. El a acceptat, dar nu a mai venit.

Cum a reușit Andreea Esca să-și cucerească soțul și ce afaceri au împreună astăzi

”Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună.”,  a mai povestit Andreea Esca.

Și așa au trecut mai bine de 20 de ani, au apărut cei doi copii, Alexia și Aris Melkior și foarte multe business-uri profitabile. Alexandre Eram a fondat compania de produse de lux, Melkior, a investit în imobiliare, a deschis un hotel la Cluj și împreună cu soția dețin mai multe căsuțe de vacanță în zona Porumbacu de la Sibiu.

Andreea Esca își lansase și un brand de hăinuțe pentru copii, dar la un moment dat acesta nu a mai mers și afacerea a dispărut de pe piață. Familia Eram este una extrem de bogată astăzi, cu afaceri în multiple domenii. Cu toate acestea, Andreea continuă să prezinte Știrile de seară de la PRO TV, pentru că brandul i-a adus, în cele din urmă fericirea.