Clipe de groază pentru Iulia Vântur. Fosta vedetă PRO TV a recunoscut ce a pățit în India. Ce i-a făcut Salman Khan

30 mai 2021
Clipe de groază pentru Iulia Vântur. Fosta vedetă PRO TV a recunoscut ce a pățit în India. Ce i-a făcut Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani, dar continuă să arate ca la 30. Este superbă și spune că este fericită pentru că a reușit să-și aducă pacea în mintea ei. Fosta prezentatoare de la PRO TV s-a mutat în India, în urmă cu mai mulți ani. Deși nu a recunoscut public niciodată, motivul a fost celebrul actor Salman Khan.

Doar că acesta a avut mereu o viață extrem de tumultoasă și i-a plăcut tot timpul să fie înconjurat de femei. El nu și-a asumat niciodată o căsătorie cu Iulia Vântur, ba chiar la un moment dat a început să se afișeze cu alte femei. Vedeta a suferit mult în acea perioadă.

Clipe de groază pentru Iulia Vântur în India

Ea a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că i-a fost greu în India la început, când nu avea practic niciun job acolo, dar apoi cariera ei a evoluat frumos și astăzi este un nume cunoscut la Bollywood. Practic a trăit clipe de groază.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (…) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur.

(…) Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a povestit Iulia Vântur la Antena Stars.

Iulia Vântur nu știa ce o așteaptă în India

Fosta vedetă PRO TV a recunoscut că a plecat în India fără să stea să reflecteze prea mult. Nu știa ce o așteaptă sau în ce direcție o va lua cariera ei, dar acum este împlinită. Mulți ani, Iulia Vântur a format un cuplu cu Marius Moga. Toată lumea credea că se vor căsători și nici acum nu se știe exact motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

„M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (…) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (…) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu ședrea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo”, a mai spus Iulia Vântur.