Cu cine se va mărita Bianca Drăgușanu, de fapt? A spus adevărul în direct la Kanal D. Cum îi merge business-ul?

Cu cine se va mărita Bianca Drăgușanu, de fapt? A spus adevărul în direct la Kanal D. Cum îi merge business-ul?
Bianca Drăgușanu

O fotografie cu Bianca Drăgușanu surprinsă în aeroport, împreună cu Gabi Bădălău a creat o adevărată isterie în lumea mondenă. Fosta soție a lui Alex Bodi a devenit deja subiect de interes public, iar presa tabloidă anunța deja o noua nuntă a acesteia. Mai mult decât atât, Cătălin Botezatu s-a oferit chiar să fie nașul noului cuplu.

Așadar se mărită Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău, fiul baronului PSD, Niculae Bădălău, actualul vicepreședinte al Curții de Conturi? Invitată în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, aceasta a spus că se simte cu adevărat împlinită și fericită în aceste momente și că iubește și este iubită… de mai multe persoane. A ținut să precizeze și că afacerile ei îi merg foarte bine.

Cu cine se căsătorește Bianca Drăgușanu?

Ea a recunoscut că are de gând să se căsătorească din nou, dar nu a spus cu cine, ci doar că a treia va fi cu noroc, iar alesul ei va fi cel care va ști să o stăpânâească și să o facă să se simtă ca o regină, chiar dacă ea este o femeie extrem de complicată.

Întrebată despre relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a evitat să-și asume o poveste de dragoste. Ea a dezvăluit că a mers în Dubai la prietena ei Ramona Gabor și că acolo s-a întâlnit cu mai mulți români. Și-a dorit mult să meargă apoi în Maldive și cum Ramona nu a vrut… cumva a apărut Gabi Bădălău în ecuație.

Gabi Bădălău este încă un bărbat căsătorit

În trecut, acesta a acut o relație cu sora Monicăi Gabor, dar s-au despărțit când ea l-a înșealt cu un bulgar. Apoi s-a refugiat în brațele Adelinei Pestrițu și după ce a bifat o serie de dive de Dorobanți, a ajuns la Claudia Pătrășcanu, care a și rămas însărcinată cu el. Pentru că aceasta s-a decis să păstreze copilul, de teama unui scandal, tatăl său l-a obligat pe Bădălău să se căsătorească fix cu cea care-i va dărui un fiu.

Era an electoral și nu se dorea deloc un circ pe această temă. În prezent, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în divorț și în acte sunt încă soț și soție. Se luptă pe bani și pe custodia copiilor, așa că dacă Biaca are gânduri de mărițiș cu iubitul de Maldive mai are de așteptat.