Ce sume primesc Faimoșii și Războinicii de la Kanal D pentru că participă la Survivor România! O vedetă a făcut totul public

10 ian. 2021
Ce sume primesc Faimoșii și Războinicii de la Kanal D pentru că participă la Survivor România! O vedetă a făcut totul public
Cei 12 concurenți de la Survivor România, relaity show-ul fenomen de pe Kanal D

Survivor România, fostul Exatlon, a ajuns la cea de-a doua ediție și a debutat în forță sâmbătă 9 ianuarie, reușind cifre record de audiență, duble față de cele ale Pro Tv și Antena 1, pe toate sectoarele de public. Peste 2 milioane de români s-au uitat la Kanal D, timp de trei ore, cât a durat emisiunea prezentată acum de Daniel Pavel.

Emisiunea este una cu forma internațional. Două echipe formate din câte 12 concurenți Faimoși și Războinici se luptă pentru marele premiu în valoare de 250.000 de lei. La acest show participă atât vedete, cât și oameni normali, care nu au avut niciodată contact cu televiziunea, dar toți au minime abilități sportive întrucât întregul concurs se bazează pe probe sportive.

Vedetele și-au negociat un onorariu săptămânal

Aceștia dorm în aer liber și trebuie să-și procure hrana mai mult singuri. Competiția este una care testează limitele oricui și nu oricine reușește să reziste în jungla din Republica Dominicană. Din acest motiv și contractele pe care Kanal D le-a încheiat cu vedete din echipa Faimoșilor sunt unele pe măsură.

Proba de ștafetă de la Survivor România, primul episod

Fiecare participat și-a negociat un onorariu săptămânal, care va fi încasat fie că va câștiga marele premiu sau nu. Războinicii câștigă mult mai puțin, comparativ cu Faimoșii și în general sumele lor sunt fixe.

Contractele sunt confidențiale și nu se știu exact sumele primite de fiecare concurent în parte, însă probabil Jador sau Culiță Sterp, cele mai populare vedete din competiție în momentul de față, cu siguranță vor încasa sume record.

Ce sume încasează săptămânal Faimoșii și Războinicii

O fosta vedetă, care a participat la Exatlon a dezvăluit pentru Click! câteva detalii legate de sumele pe care le încasează Faimoșii și Războinicii. Cei de la Kanal D nu au comentat informația. În mod normal, vedete care dau informații despre sumele din contracte trebuie amendate cu sume consistente.

„Pe lângă miza de 100.000 de euro la care te gândeşti din start, noi, cei din echipa «Faimoşilor», am fost remuneraţi cu 4.000-5.000 de euro pe săptămână, în timp ce echipa «Războinicilor» primea puţin peste 1.000 de euro pe săptămână per membru.

Mi s-a părut o sumă bună când am intrat, apoi mi-am dat seama însă că de fapt situaţia e grea. În primul rând, primeam mâncare puţină, proastă. Aveam raţie. Eram înfometaţi tocmai pentru a fi înrăiţi şi pentru a ridica spiritul competiţiei în felul acesta.

Aşa ajungeam să ne jignim, să ne provocăm la bătaie, fiind un scop de bază pentru a face show-ul mai interesant. E greu pentru o femeie într-o asemenea competiţie”, a mărturisit una dine vedetele care au participat la show sub protecţia anonimatului.