Ce studii are Liviu Vârciu. Putini stiu cate clase are vedeta Antena 1. Și-ar fi dorit cu totul altceva

30 mai 2021
Ce studii are Liviu Vârciu. Putini stiu cate clase are vedeta Antena 1. Și-ar fi dorit cu totul altceva

Liviu Vârciu a fost o adevărată prezență pe piața media și încă își păstrează farmecul său aparte. El are un talent aparte, este actor și prezentator Tv, însă viața sa nu e chiar așa cu mi și-ar fi dorit de la început. Actorul are o istorie destul de dificilă în ceea ce privește studiile.

Puțini știu că Liviu Vârciu nu prea are studii deloc. El a absolvit Școala Populară de Artă, secția Canto, apoi s-a oprit. Mai târziu, în anul 1998 el a înființat trupa L.A., alături de care s-a făcut remarcat și a reușit să joace în mai multe producții. Divorțul de Adelina Pestrițu a avut și el un impact. Separarea celor doi le-a adus mai multă popularitate decât s-ar fi așteptat, iar scandalurile în care au fost implicați au dus la o adevărată explozie în rândul carierei.

”Eu nu sunt actor, nu am şcoală de actorie. Am făcut doar trei ore de actorie cu Dana Dorian. Eu am mers la casting pentru ”Secretul Mariei”. Mi s-a spus să merg îmbrăcat frumos. Eu am mers în costum pe 32 de grade. Acolo erau toţi marii actori în bermude, în tricouri. ‘Ce caută asta aici?’, mi-au auzit urechile.

Eu am vrut să dau la facultate şi mi s-a spus să nu merg că îmi va strica din naturaleţe. Şcoala te ajută, dacă nu ai ocazie cum am avut eu”, a spus Liviu Vârciu pentr „XNS”, la Antena 1.

Ce și-ar fi dorit Liviu Vârciu

S-ar părea însă că Liviu Vârciu avea cu totul și cu totul alte așteptări de la el. Actorul a încercat în trecut să-și completeze studiile la Facultatea Româno-Germana, unde voia să devină licențiat în Economie, dar cel mai probabil, acesta nu a mai terminat facultatea.

El începuse facultatea la vârsta de 32 de ani, însă multitudinea de proiecte în care a fost implicat i-au mâncat mai mult timp decât s-ar fi așteptat.

”Urmez cursurile Facultatii de Stiinte Economice. Vreau sa le multumesc tuturor profesorilor. Ajung in sesiune la toate examenele, dar la cursuri nu prea am timp sa merg. Am fost plecat si cu caravana de la Roata Norocului”, a marturisit Liviu Varciu in cadrul emisiunii WOWbiz din 2013.