Ororile la care a fost supusă Monica Gabor de Mr. Pink. A trăit un adevărat calvar. Dezvăluiri care cutremură lumea showbizului

30 iul. 2021
Ororile la care a fost supusă Monica Gabor de Mr. Pink. A trăit un adevărat calvar. Dezvăluiri care cutremură lumea showbizului
Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor părea că duce o viață de prințesă în Statele Unite ale Americii, dar de fapt totul s-a transformat într-un adevărat calvar la scurt timp după ce s-a mutat cu afaceristul chinez, cunoscut ca Mr. Pink.

Bărbatul era deosebit de posesiv și i-a interzis iubitei lui aproape orice. Aceasta nu mai avea voie să apară pe rețelele de socializare și nici măcar să meargă la magazin. Devenise practic sclava lui.

Ororile la care a fost supusă Monica Gabor de Mr. Pink

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a povestit unul dintre apropiații Monicăi Gabor, pentru Playtech.ro.

Fosta scorpie de la Izvorani, cum era numită atunci când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, nu avea voie deloc să iasă din casă practic. Nu putea să primească musafiri și nici să-și viziteze țara. Îi permitea să meargă să o vadă pe Irinuca din când în când, dar doar sub atenta lui monitorizare.

Știa când decolează avionul, la cât aterizează, cu cine se întâlnește, cât stă. Practic orice mișcare făcea trebuia să fie aprobată de el. Când fetiță s-a mutat cu ea în SUA, Monica Gabor nu a mai avut deloc voie în România.

Monica Gabor a trăit un adevărat calvar

„Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri. Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a mai spus sursa menționată mai sus.

Lucrurile nu s-au oprit aici. Mr. Pink nu i-a respectat nici măcar doliul și durerea pierderii mamei sale, care a decedat după un accident stupid, petrecut într-o vacanță: „Moni a trebuit să-i facă live cu acest eveniment trist din viața ei. El a știut tot ce a făcut acolo”.

Monica Gabor a încercat mereu să păstreze aparențele și să arate românilor că duce o viață minunată alături de Mr. Pink. În realitate, totul a fost un coșmar pentru ea și probabil iubitul a amenințat-o ani întregi pentru a rămâne lângă el. Acum se pare că a scăpat.

„Eu fac curăţenie. Am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, aşa că nu sunt probleme. Mr. Pink este perfect pentru mine, fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el”, spunea Monica Gabor la Teo Show în urmă cu câțiva ani.