Ce salariu încasează lunar Mihai Morar de la Radio Zu? Este una dintre cel mai bine plătite vedete din acest domeniu

23 mai 2021
Ce salariu încasează lunar Mihai Morar de la Radio Zu? Este una dintre cel mai bine plătite vedete din acest domeniu
Adela Popescu și Mihai Morar, la podcastul Fain și simplu

Mihai Morar este unul dintre cei mai iubiți oameni de radio din România. Împreună cu Daniel Buzdugan formează o echipă de maximă audiență. Cei doi sunt considerați și simbolurile Radio Zu, fiind predintre cei mai de succes profesioniști din acest domeniu.

Mihai Morar și-a lansat și un podcast de mare succes

Mihai Morar a lansat recent și un podcast, Fain & Simplu, cu care pare că a dat lovitura. De multe ori a intrat în trending cu interviurile lui inspiraționale postate pe Youtube, cel cu Adela Popescu, depășind toate recordurile.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma

Mihai Morar avea și o emisiune pe Antena Stars de ani bun, dar din cauza pandemiei au fost tăiate multe bugete și din păcate l-au scos și pe el din lista de vedete ale postului. A fost o mare dezamăgire pentru el la acel moment, dar s-a menținut pozitiv și la câteva luni a lansat proiectul lui de podcast, care a depășit toate așteptările.

Ce salariu are Mihai Morar la Radio Zu

Mihai Morar pare că lucrează de o viață la Radio Zu și probabil că nimeni nu-și imaginează acest post fără el. Tocmai de aceea el este și printre cel mai bine plătite vedete din acest domeniu. Jurnaliștii de la Impact.ro susțin că realizatorul ar încasa în fiecare lună câte 6.000 de euro de la radio.

În plus, el mai primește o sumă de bani și de la Youtube, datorită vizualizărilor foarte multe pe care le are. Doar că este greu de estimat bugetul, întrucât depinde mult de costul click-ului și publicitatea externă.

Mihai Morar are și o afacere cu cafenele. Chiar dacă pandemia i-a afectat business-ul, el a continuat să investească, iar acum că s-au domolit restricțiile se așteaptă să mai recupereze din pierderi.