Ce salariu încasează angajații DIGI. Nu oricine primește bonusul lunar

17 aug. 2021
Ce salariu încasează angajații DIGI. Nu oricine primește bonusul lunar

Grupul RCS&RDS s-a extins în ultimii ani. De la internet și cablu, în primăvara anului 2012 a apărut postul de televiziune de știri Digi24, iar mai târziu și restul cananelor de sport. Un volum mare de muncă înseamnă însă și un număr mare de angajați.

Grupul RCS&RDS deţine pe lângă Digi 24 şi posturile de sport Digi Sport 1, Digi Sport 2 şi Digi Sport 3. Pentru ca informațiile să ajungă la public, trust-ul are o echip numeroasă de profesioniști angajați în mai multe domenii. Unii au experiență, alții mai puțin, însă acest lucru se resimte la salariu.

Ce salariu are un cameraman la Digi24

Acum probabil vă întrebați în jurul căror sume se învârt salariile celor de la Digi24. Ei bine, un operator de imagine, sau cameraman, de la Digi 24 încasează lunar un salariu lunar de 4.000 de lei, dacă are o experienţă în spate.

Dacă nu are experiență în domeniu însă, salariul lui scade la 3.000 de lei. Nici reporterii nu se pot plânge. Spre deosebire de alte posturi de televiziune, aceștia sunt plătiți destul de bine

Un reporter de la Digi24 încasează lunar un salariu cuprins între 4.000 și 5.000 de lei.

Angajații care primesc bonusuri

Am aflat salariile cameramanilor, reporterilor, însă în cadrul trustului există și editori de imagine, care nu excelează din punct de vedere salarial. Totuși, ei se bazează pe bonusuri, pe care le primescă dacă devin Producător Package şi le cresc responsabilităţile.

Cine sunt acești producători? Ei bine ei sunt cei care dau startul emisiei și spun că totul este în regulă. Ei montează imaginile și asigură legătura dintre reporter și cameraman și de asemenea, sunt cei care aduc valoare oricărui tip de reportaj.Acești angajați încasează un salariu de aproximativ 4.000 de lei lunar, conform stiridirecte.ro.

Cu alte cuvinte, experiența contează la Digi24, iar pentru un salariu mai mare, e nevoie de o experiență în spate atât în cazul reporterilor, cameramanilor, dar și în cazul producătorilor care au responsabilități mai mari în timpul transmisiilor care ajung către telespectatori.