Suma pe care o încasează chef Sorin Bontea de la Antena 1 pentru emisiunea Chefi la Cuțite! Cât timp se filmează, de fapt

01 mart. 2021
Suma pe care o încasează chef Sorin Bontea de la Antena 1 pentru emisiunea Chefi la Cuțite! Cât timp se filmează, de fapt
Chef Sorin Bontea și colegul său de la Asia Express, Răzvan Fodor

Povestea lui chef Sorin Bontea este parcă desprinsă din filme. Ajuns la 50 de ani, acesta este probabil cel mai celebru bucătar de lux din România. Acesta a cunoscut celebritatea, după ce în anul 2021 a câștigat castingul pentru Masterchef, emisiune culinară de mare audiență, difuzată de Pro Tv la acel moment.

Chef Sorin Bontea și-a dezvoltat pasiunea pentru bucătărie încă de mic. Acesta o admira pe mama sa, care era bucătăreasă la o grădiniță și la 18 ani se angajase și el deja.

Câți bani câștiga Sorin Bontea înainte să ajungă la Pro Tv

„Lucram ca ajutor de bucătar la un restaurant de pe Calea Victoriei. Aveam 1550 lei salariu. Eram bine. Mergeam la liceu la seral”, a povestit celebrul chef într-un interviu, potrivit voxbiz.ro.

După o perioadă la Pro Tv, chef Sorin Bontea s-a mutat cu toată echipa la Antena 1, unde a ajuns la Sezonul 9 cu Chefi la Cuțite. Jurnaliștii de la impact.ro susțin că se filmează timp de trei luni, iar pentru munca sa, renumitul bucătar, care este și jurat încasează 10.000 de euro.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, susțin sursele impact.ro.

Cât de mulți oameni îl urmăresc pe chef Sorin Bontea

Popularitatea lui chef Sorin Bontea a crescut și mai mult în ultimul an. Acesta nu numai că a câștigat ultimul sezon din Chefi la Cuțite prin Ionuț Belei, dar s-a impus și la Asia Express, unde a făcut echipă cu Răzvan Fodor. Cei doi i-au devansat atunci pe Speak și Ștefania, a căror notorietate a crescut simților în urma reality show-ului de pe Antena 1.

De altfel, acum Speak a devenit co-prezentator Chefi la cuțite. Gina Pistol, fiind însărcinată s-a mișcat mult mai greu la filmări și cum nu s-a dorit înlocuirea ei, i s-a mai adus un ajutor.

În prezent, chef Sorin Bontea este urmărit pe rețelele de socializare de aproape un milion de urmăritori, iar cei mai mulți bani îi câștigă din contractele sale de imagine cu diverse branduri. Așadar Chefi la cuțite și Antena 1 reprezintă și o bună sursă de promovare a imaginii personale, care ajunge să valoreze foarte mult.