Ce salariu are Irina Fodor la Antena 1? Câți bani a primit vedeta ca să prezinte Asia Express. De două ori mai puțin ca Gina Pistol

22 sept. 2021
Ce salariu are Irina Fodor la Antena 1? Câți bani a primit vedeta ca să prezinte Asia Express. De două ori mai puțin ca Gina Pistol
Irina Fodor s-a costumat într-o prințesă otomană. Sursa foto: Instagram

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol ca prezentatoare la emisiunea Asia Express după ce aceasta din urmă a intrat în concediu de maternal. Se pare însă că onorariul pe care Gina îl primea de la Antena 1 era dublu față de cât primește acum înlocuitoarea acesteia. Ce sumă primește acum Irina Fodor?

Gina Pistol și-a stabilit clar prioritățile și a renunțat la postul ei de prezentatoare la Asia Express, vedeta dedicându-și cât mai mult timp fetiței ei. Aceasta a fost înlocuită de cei de la Antena 1 de Irina Fodor, care ar fi acceptat cu mult entuziasm.

Cu toate acestea, onorariul pe care-l va primi din partea Antenei 1 este la jumătate față de cât primea Gina Pistol. Concret, se pare că Irina Fodor va primi suma de 10.000 de euro pe lună, în timp ce Gina Pistol lua 18.000 de euro pentru același lucru. Cum filmările pentru emisiune au durat 10 săptămâni, soția lui Răzvan Fodor va încasa aproximativ 25.000 de euro, în timp ce iubita lui Smiley primea aproape dublu, adică 45.000 de euro.

Prima ediție a noului sezon, un succes

„Vă promit că o să râdeți mult, că o să fiți copleșiți de ritmul nebun al cursei, de frumusețea locurilor pe care le veți vedea, de personalitățile puternice ale concurenților și de toate sentimentele pe care sunt sigură că le veți experimenta cu fiecare episod văzut! De-abia aștept să vedeți și voi și să îmi scrieți cum vi s-a părut. Mai e foarte puțin până pe 18 septembrie”, scria Irina Fodor înainte de începerea sezonului 4 al emisiunii.

Și prima ediție s-a bucurat de un real succes, după ce 1,1 milioane de români au urmărit cu sufletul la gură prima ediție „Asia Express Drumul Împăraților”, doborând astfel audiențele celor de la PRO TV.

Irina Fodor s-a costumat într-o prințesă otomană pentru prima ediție a noului sezon Asia Express, încercând să-i încurajeze pe concurenți.

„M-am îmbrăcat în prințesă otomană pentru că am vrut să vă binedispun, să vă încurajez, să vă anunț oficial că sunteți în fosta capitală a Imperiului Otoman. Și nu puteam începe într-un alt loc călătoria noastră, care va trece prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. Eu vă urez succes tuturor și să știți că vă admir foarte mult”, a spus Irina Fodor.