Suma imensă pe care-o primește Viviana Sposub de la Kanal D. Cine a convins-o să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”

19 sept. 2021
Suma imensă pe care-o primește Viviana Sposub de la Kanal D. Cine a convins-o să participe la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Viviana Sposub, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Sursa foto: Instagram

Producătorii show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” au trebuit să grăbească demersurile pentru a o aduce pe Viviana Sposub, după ce tânăra de 20 de ani, Olga Verbițchi, a fost descalificată pentru întârzierile repetate la filmări. Un alt motiv se pare că sunt și audiențele, care nu au fost tocmai strălucite la prima gală.

Cei de la Kanal D aveau se pare deja în plan aducerea Vivianei Sposub, dar plecarea Olgăi Verbițchi a grăbit acest lucru, spun surse apropiate de emisiune pentru ShowBlitz.ro. Nici audiențele nu au impresionat deloc la prima gală, Kanal D ocupând abia poziția a patra în top, după PRO TV, Antena 1 și România TV.

Astfel, producătorii au avut două motive serioase să caute o vedetă cu impact la public și s-au oprit la Viviana Sposub, care a făcut deja furori la emisiunea „Ferma Vedetelor”. În plus, ținând cont de despărțirile și împăcările de George Burcea, aceasta a fost în prim planul showbiz-ului românesc o bună perioadă de timp.

Ce propunere i-au făcut Vivianei Sposub

Se pare că, pe lângă participarea la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” și onorariul consistent, Viviana Sposub mai beneficiază de o altă oportunitate în cadrul postului Kanal D. Astfel, reprezentanții televiziunii i-au propus acesteia încă un contract ulterior, mai ales dacă vedeta își va atinge scopurile și va atrage publicul telespectator la emisiune.

Și oferta a fost se pare de nerefuzat pentru Viviana, mai ales că salariul pe care-l primește de la Kanal D este dublu față de cel de la PRO TV. Pe lângă toate cele enumerate mai sus, ea va mai încasa câteva mii de euro doar pentru simpla prezență în cadrul emisiunii.

„Această emisiunea a fost întotdeauna pentru mine un subiect foarte controversat. Mă uitam la emisiune și nu m-am gândit niciodată că o să ajung aici, dar când mi s-a propus m-am gândit de ce nu. (…) Sunt foarte emoționată. Am terminat liceul de artă, dar până acum lucrat în televiziune”, a declarat vedeta la Kanal D.

Ce sumă imensă va primi de la Kanal D

Nu în ultimul rând, pentru ținutele pe care aceasta le va purta în cadrul emisiunii, cel mai probabil, Viviana Sposub nu va plăti prea mulți bani sau chiar deloc. Mai mult ca sigur multe companii vor dori să fie promovate în cadrul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” și le vor oferi cu cea mai mare plăcere.

În total, Viviana Sposub va primi pentru apariția de la Kanal D nu mai puțin de 20.000 de euro și suma poate crește, având în vedere că prestația ei a impresionat deja. Suma este similară cu aceea de la emisiunea „Ferma” și cu mult peste remunerația de la „Vorbește Lumea” unde primea doar 1.000 de euro, bani care de altfel o nemulțumeau complet pe vedetă.

În vârstă de 24 de ani, Viviana Sposub a debutat în televiziune la Antena 1, unde prezenta Vremea. Ea intrat în atenția publică mai ales după ce a ales să-și anunțe plecarea de aici în direct, moment destul de mediatizat la ac ea vreme. Ea s-a născut la Botoșani și a terminat Liceul de Artă Ștefan Luchian și a urmat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.