Ce joburi au acum părinții celebrului Jador? Artistul face furori la Survivor România: cu cât îl plătește Kanal D

20 ian. 2021
Ce joburi au acum părinții celebrului Jador? Artistul face furori la Survivor România: cu cât îl plătește Kanal D
Jador împreună cu mama sa

În urmă cu aproximativ doi ani, pe Jador nu-l cunoșteau decât familia și prietenii, astăzi îi știe numele o țară întreagă. Tânărul cântăreț de manele a devenit celebru, după ce în anul 2018 a participat ca și concurent la realiy show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, difuzat de Kanal D și prezentat la acel moment de Andreea Mantea.

Popularitatea lui a explodat imediat ce a părăsit emisiunea, iar numărul concertelor lui a crescut de zece ori. Până la acel moment, Jador era doar un tânăr cântăreț cu vise mărețe, dar fără prea mare succes. Ei bine, s-a răzbunat apoi pentru că a reușit să atingă performanța de a câștiga chiar și 50.000 de euro într-o singură lună din cântări.

Cu cât îl plătește Kanal D pe Jador pentru prezența lui la Survivor România?

Jador, pe numele lui real Remus Ionuț Dumitrescu, provine dintr-o familie simplă și numeroasă, de religie penticostală. El este foarte mândru de părinții lui și nu ezită să le vorbească fanilor lui despre ei ori de câte ori are ocazia. Artistul a avut o viață grea, cu multe lipsuri în copilărie, dar iubirea pe care a primit-o l-a ajutat să se mulțumească și cu mai puțin.

Jador este concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Astăzi a devenit un tânăr foarte ambițios, căruia nu-i place să piardă. Pentru prezența lui în reality show-ul Survivor România, Kanal D l-ar plătit cu aproximativ 5.000 de euro pe lună, susțin sursele voceabanilor.ro. Din acești bani, el își ajută și părinții, dar și frații și verii întrucât aceștia sunt oameni simpli, cu venituri modeste.

Cu ce se ocupă părinții lui Jador?

Într-un vlog postat pe contul lui de Youtube, Jador a prezentat locul unde părinții lui muncesc și astăzi. Deși s-ar putea mulțumi cu banii de la fiul lor, aceștia nu acceptă să nu lucreze.

”Părinții mei au un magazin de pește, o Pescărie, în piața mare din Bacău. Cu asta se ocupă. Acum sunt după marfă”, a spus Jador, care atunci când și-a văzut tatăl i-a transmis că abia așteaptă să mănânce pește prăjit cu mujdei și mămăligă.

Artistul și-a prezentat părinții și în cadrul reality show-ului pe care l-a filmat pentru Antena Stars. Practic, acesta s-a lăsat filmat aproape nonstop, iar mama lui a avut un rol important în multe dintre episoade. Aceasta a fost arătat de multe ori, dojenindu-și fiul cu iubire și punându-l la respect atunci când a considerat că este cazul.