EXCLUSIV. Sumele uriașe pe care le-a câștigat Culiță Sterp din cântări în ultimii ani. Ce mașini conduce cântărețul? Au costat 200.000 de euro

15 ian. 2021
EXCLUSIV. Sumele uriașe pe care le-a câștigat Culiță Sterp din cântări în ultimii ani. Ce mașini conduce cântărețul? Au costat 200.000 de euro
Culiță Sterp este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele la ora actuală

Popularitatea lui Culiță Sterp a explodat în perioada împăcărilor și despărților fără sfârșit de Carmen de la Sălciua, fosta lui soția. Aceasta era deja o artistă consacrată în zona muzicii de petrecere și și-a ajutat și partenerul de viață să devină celebru. Pas cu pas, acesta a devenit foarte apreciat pe Youtube, iar numărul conceretelor a crescut considerabil.

„Culiță Sterp câștiga și 10.000 de euro de la o singură cântare. Depinde mult unde mergea. Onorariul era poate doar 30% din ce câștiga într-o seară. Erau evenimente în care ploua cu dedicații și astfel atât el, cât și Carmen de la Sălciua au ajuns să câștige sume enorme”, a spus o sursă pentru voceabanilor.ro.

Ce sume de bani câștigă Culiță Sterp din cântări

În funcție de numărul de minute petrecute pe scenă, locație, dar și alte mici detalii, tariful lui Culiță Sterp se pare că ar varia între 2000 de euro și 5000 de euro pentru o cântare, potrivit aceleiași surse.

Că a câștigat sume uriașe ca artist este destul de evident. În anul 2020, Culiță Sterp și-a achiziționat două noi mașini, care l-au costat 200.000 de euro. La începutul lui 2020, acesta și-a cumpărat un Ford F150, o maşină de teren foarte puternică, pe care a și prezentat-o fanilor.

Culiță Sterp cu mașina lui de 100.000 de euro, marca Mercedes. Sursa foto: Facebook

„Mai ții minte zilele în care te rugai pentru tot ce ai acum?”, a postat Culiţă pe rețelelde socializare, alături de o fotografia cu noua lui mașină.

În vară, chiar în plină pandemie, cântărețul de manele și-a mai cumpărat o mașină de lux, un Mercedes de 100.000 de euro, un GLE Coupe alb. “Oamenii cu suflet bun sunt ăia care nu uită de unde au plecat și rămân la fel toată viața! Vă pup!”, a postat  și atunci Culiță.

Culiță Sterp și-a vândut una din mașinile de lux

În anul 2019, acesta spunea că vrea să vândă unul din bolizii Mercedes pentru că s-a plictisit de ea. ”Vreau să o vând că o am deja de un an și am pierdut vreo 15.000 de euro, că am dat 62.000 de euro și acum cred că iau undeva la 48.000 de euro pe ea. Am decolantat-o pentru că prima dată când am vrut să o vând, zicea lumea că dacă e zgâriată vopseaua sub colant. Nu ascund nimic, nu e zgâriată. Vreau să-mi iau altă mașină, îmi doresc eu un model 2019. Așa să mă ajute Dumnezeu!”, a spus Culiță Sterp.

Acum manelistul este concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor. Se pare că acesta a încheiat un contract foarte profitabil cu Kanal D. Producătorii l-au dorit și în prima ediție a emisiunii, dar acesta a refuzat din cauză că avea multe cântări, care-i aduceau sume uriașe de bani. Pandemia i-a lăsat acum timp să meargă în Republica Dominicană, de unde la sfârșit sper să plece acasă cu marele trofeu.

În primul episod de la Survivor România, Culiță Sterp a declarat că iubita lui este însărcinată și că este și mai motivat să termine pe locul 1.