Ce job are astăzi Eve Jobs, fiica celebrului Steve Jobs, fondatorul Apple? Mama ei a decisă să nu-i dea niciun ban din averea de peste 35 miliarde de dolari

27 dec. 2020
Ce job are astăzi Eve Jobs, fiica celebrului Steve Jobs, fondatorul Apple? Mama ei a decisă să nu-i dea niciun ban din averea de peste 35 miliarde de dolari
Eve Jobs este fiica cea mai mică a lui Steve Jobs, fondatorul Apple

Eve Jobs are 22 de ani și este fiica cea mică a regretatului Steve Jobs, fondatorul Apple și a investitoarei Laurene Powell-Jobs. În urmă cu un an aceasta a declarat că niciunul dintre copiii săi nu va moșteni niciun cent din averea de 35,4 miliarde de dolari. Nu este clar dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile sau dacă antreprenoarea a dorit să-și responsabilizeze urmașii.

Cert este că Eve Jobs a luat în serios avertismentul mamei sale și deja a obținut un job, care îi asigură și celebritatea. Tânăra este extrem de frumoasă și a fost deja cooptată în mai multe campanii pentru a promova diverse branduri de renume mondial.

Eve Jobs s-a remarcat în modeling și echitație

Eve Jobs și-a făcut debutul în modeling, pozând în cadă pentru Glossier. Aceasta are peste 200.000 de urmăritor pe Instagram și a dorit să marcheze momentul arătându-le tuturor fanilor la ce a muncit în ultima perioadă. În campanie au mai fost implicate și alte două nume celebre: „Euphoria” Sydney Sweeney și Naomi Smalls.

Eve Jobs, campanie Glossier/ Sursa foto: Instagram

„Obsedată de această colaborare”, a fost mesajul postat de Jennifer K. Gates, fiica de 24 de ani a lui Bill și Melinda Gates, pentru prietena ei.

Pe lângă fashion, Eve este pasionată și de echitație, unde se descurcă foarte bine și chiar participă la concursuri. Deja a câștigat numeroase premii și este un nume cunoscut în acest sport. Se află pe locul 5 în clasamentul mondial, la categoria sub 25 de ani, potrivit The Sun.

Eve Jobs urmează să finalizeze studiile la Stanford

În plus, fiica cea mică a lui Steve Jobs este și studentă la prestigioasă Universitate Stanford, urmând să-și fanilizeze studiile în anul 2021. Eve are un iubit pe care l-a cunoscut pe Instagram, după ce acesta i-a scris un mesaj. Este vorbe despre un atlet care joacă polo și care este student la Universitatea Brown din SUA.

Eve mai are două surori și un frate. Reed și Erin Siena, ca și Eva sunt copiii lui Steva Jobs cu Laurene, iar Lisa este fiica cea mai mare a fondatorului Apple, dintr-o relație trecută, despre care s-a vorbit foarte puțin.

De altfel, Steve a și refuzat să-și recunoască mult timp fiica cea mare, care a fost rezultatul unei iubiri adolescentine. Aceasta a avut mult timp o viață plină de lipsuri. Acum are 42 de ani și se consideră o femeie împlinită.

Steve Jobs a murit la doar 56 de ani, în anul 2011, în urma unei boli fără remediu: cancer de pancreas, o formă foarta agresivă și care nu a răspuns la niciun tratament. Compania sa, Apple continuă să fie una dintre cele mai performante din lume, chiar și după dispariția lui.