Care a fost primul job al Andreei Esca și ce salariu încasa vedeta Pro tv

21 nov. 2020
Care a fost primul job al Andreei Esca și ce salariu încasa vedeta Pro tv

Andreea Esca este imaginea Pro Tv-ului. Din anul 1995 și până în prezent, ea este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite prezentatoare de știri din întreaga țară. Puțini știu însă, cum și-a început cariera de la Pro Tv. 

Invitată la Cătălin Măruță, Andreea Esca a făcut o serie de mărturisiri total neașteptate. Prezentatoarea de la Pro Tv a adus 13 fotografii cu ea, iar una din ele  era din perioada liceului, cu o pereche frumoasă de ochelari.

Andreea Esca a spus în direct că imaginea a fost adusă special pentru a arăta care a fost primul lucru cumpărat din banii munciți chiar de ea. Vedeta a mărturisit că primul ei job a fost într-un film.

„Am adus această fotografie pentru a vă arăta acești cercei. A fost primul lucru câștigat din banii mei”, a mărturisit ea.

Aceasta a povestit că făcuse figurație într-un film și primise ca salariu 100 de lei, iar toți banii câștigați i-a cheltuit pe acea pereche de cercei, achiziționată de la magazinul Eva de atunci.

Ce studii are Andreea Esca și cum a ajuns în televiziune

Andreea Esca a terminat facultate de Jurnalism, iar apoi la sfatul unui prieten s-a prezentat pentru un interviu la postul de știri SOTI, unde a reușit o performanță fără precedent. Prezentatoarea Tv a urmat apoi un stagiu la CNN și o propunere să rămână să lucreze pentru cea mai mare televiziune din lume, dar a refuzat și s-a întors în România

La scurt timp după acest eveniment, Andreea s-a angajat la Pro Tv, unde lucrează și în prezent și este urmărită zilnic, de un număr extrem de mare de telespectatori.