Ce job a ajuns să aibă astăzi Rocsana Marcu în Anglia. Vedeta a avut contracte importante cu televiziunile din România

29 iul. 2021
Ce job a ajuns să aibă astăzi Rocsana Marcu în Anglia. Vedeta a avut contracte importante cu televiziunile din România

Plecată de ceva timp în Anglia, după ce a renunțat de la televiziune, Rocsana Marcu are un nou job pentru care a studiat foarte mult. Ea spune că vrea să-i ajute pe toți, inclusiv pe românii care vin în Marea Britanie.

Rocsana a renunțat la ținutele decoltate și pune acum accentul pe haine de tip bussines-casual, pentru că s-a angajat la o agenție imobiliară, acolo unde și-a propus să facă bani frumoși.

„Sunt broker imobiliar, am studiat foarte mult de când am venit aici și mi-am dat toate examenele aici, le-am luat pe toate, sunt agent imobiliar acreditat în UK, deci cu acte în regulă, și în afară de asta îmi dau examenele și pentru Mortgage Adviser, în română cred că termenul s-ar traduce ca specialist financiar în ipotecă.

Toți care vor să își ia casă aici își caută un Mortgage Adviser. Aici nu ai cum să îți cumperi casă cu banii jos pentru că sunt foarte scumpe, trebuie să îți faci credit cu ipotecă și plătești ratele lunare. Eu vreau să îi ajut pe toți, și pe românii care vor să își cumpere case în Anglia, practic eu facilitez relația lor cu banca și îi ajut să obțină banii de la bancă, le dau și casă, le dau și banii, numai să își aleagă cea mai frumoasă casă!”, a povestit Rocsana Marcu pentru Ciao.ro.

Ironizată de români pe social-media

Având experiență în fața camerei, Rocsana Marcu a fost rugată de colegii din cadrul agenției să realizeze o reclamă pentru Facebook, în care să prezinte beneficiile colaborării cu agenția imobiliară. Problema a apărut în momentul în care clipul a fost descoperit de mai mulți români care au dezvăluit în postare tot felul de lucruri, mai mult sau mai puțin adevărate despre trecutul ei.

Dacă unii s-au amuzat de pronunția vedetei, care are un accent est-european în cadrul clipului video, alții au ținut să menționeze apariția ei în cea mai cunoscută revistă pentru bărbați, Playboy.

Cu toate acestea, Rocsana nu a reacționat la postările răutăcioase, însă un coleg i-a luat apărarea.

„Mulți dintre voi ar putea spune că este într-un domeniu greșit sau lucruri de genul acesta. Dar dacă vreți să vedeți un agent imobiliar de top, atunci căscați ochii și ascultați-o, s-ar putea să învățați ceva pentru că este a naibii de bună”, a scris colegul Rocsanei Marcu.