Ce funcție politică importantă are tatăl Laviniei Pârva? Socrul lui Ștefan Bănică primește un salariu uriaș de la stat

08 sept. 2021
Ce funcție politică importantă are tatăl Laviniei Pârva? Socrul lui Ștefan Bănică primește un salariu uriaș de la stat
Ștefan Bănică și actuala lui soție, Lavinia Pârva

Tatăl Laviniei Pârva și socrul lui Ștefan Bănică Jr. ocupă funcția de consilier în cadrul Primăriei din Timișoara de mulți ani. Având în vedere creșterile salariale din ultima vreme pentru bugetari, veniturile acestuia au crescut constant în ultimii ani. Ce salariu primește acesta de la stat și cu cât a crescut?

Florin Pârva, consilier de ani buni în Primăria Timișoara, instituție condusă de Dominic Fritz, s-a bucurat de creșterile salariale pe care bugetarii le-au tot primit în ultimii ani. Cu toate acestea, conform declarației sale de avere, tatăl Laviniei nu a strâns o avere mare din salariul de consilier, în ciuda sumelor tot mai mari primite în fiecare lună, scrie fanatik.ro.

Acesta ocupă funcția de consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara, iar declarația sa de avere depusă în ultimii trei ani arată că nu are multe proprietăți imobiliare. Conform documentului acesta deține un apartamentul de 64 de mp, cumpărat în 1992, în care a crescut și frumoasa cântăreață, fiind singurul imobil trecut în declarație.

În plus, Florin Pârva nu deține împreună cu soția sa nici pământuri sau mașini. Se pare că, de fapt, tatăl Laviniei este un adept al mersului pe bicicletă, iar în zilele cu vreme bună el este văzut mergând pe două roți, în drumul său la biroul din cadrul Primăriei Timișoara, mai transmite sursa citată.

Venituri în creștere în ultimii ani

Un alt aspect important de menționat este faptul că Florin Pârva nu deține vreun cont de economii și nu are credite luate de la bancă. Angajat ca și consilier în cadrul primăriei orașului de pe Bega, tatăl Laviniei Pârva este plătit conform legislației în vigoare, iar creșterile de salariu pe care le-a avut în ultimii ani sunt sesizabile.

Concret, salariul său anual era în 2018 de 44.325 de lei, dar acesta a crescut substanțial în 2019, ajungând la 54.098 de lei. De asemenea, consilierul s-a bucurat de o nouă creștere a veniturilor în 2020, declarația sa de avere arătând că veniturile au ajuns la 59.287 lei.

Pe de altă parte, mama Laviniei Pârva, Stela, este pensionară de câțiva ani buni. Pensia acesteia a crescut la fel în ultimii ani, de la 13,200 de lei în 2018, la 15.144 lei în 2019, și apoi la 20.338 lei în 2020.