Averea fabuloasă a Nadiei Comăneci: Cum a reușit să se îmbogățească după ce a fugit din România comunistă?

Averea fabuloasă a Nadiei Comăneci: Cum a reușit să se îmbogățească după ce a fugit din România comunistă?

Nadia Comăneci este una dintre cele mai mari sportive în viață, prima gimnată din istorie care a reușit să obțină nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. În 1989, Nadia avea să părăsească România comunistă și să fugă în Statele Unite, unde a reușit rapid să-și pună în valoare celebritatea câștigată. 

După ce a ajuns în SUA, marile companii au început rapid să îi propună contracte pentru publicitate. De altfel, prima reclamă în care a apărut Nadia Comăneci în Statele Unite a fost la lenjerie intimă, pentru una dintre cele mai cunoscute companii din New York.

Ulterior, ofertele au început să curgă din ce în ce mai des, ceea ce i-au adus până acum Nadiei încasări totale de aproximativ 5 milioane de dolari.

Spre exemplu, doar revista unde a vândut primele imagini cu fiul său, Dylan, i-a virat în conturi aproximativ 1 milion de dolari.

Însă Nadia Comăneci nu s-a mulțumit doar cu banii făcuți din contractele de publicitate, ci a început să reinvestească aceste venituri.

Împreună cu soțul său, a deschis în Oklahoma un complex de gimnastică care a costat aproximativ 5 milioane de dolari.

Nadia Comăneci câștigă sume impresionante și din contractele pe care le încheie cu diferite posturi de televiziune, care o solicită pentru postul de comentator sportiv. De asemenea, aceasta participă des și la diferite acțiuni sportive sau sociale, care i-au adus până acum încasări de aproximativ 4 milioane de dolari.