Ce afaceri secrete rulează, de fapt Mr. Pink. Liderul politic extrem de puternic care se află în spatele fostului iubit milioanar al Monicăi Gabor

02 aug. 2021
Ce afaceri secrete rulează, de fapt Mr. Pink. Liderul politic extrem de puternic care se află în spatele fostului iubit milioanar al Monicăi Gabor
Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink au avut o relație de aproape zece ani de zile, dar s-au despărțit subit. Despre iubitul divei nu se știu însă foarte multe, decât că acesta este milionar.

Discret din fire, Mr. Pink a reușit să treacă mereu neobservat. Nici măcar oamenii din țara sa nu știu cu ce se ocupă și câți bani deține, însă știm un singur lucru: cum și-a început businessul.

Ce afaceri are Mr. Pink

Monica Gabor povestea despre Mr. Pink că a intrat în lumea afacerilor vânzând băuturi energizante și nimic mai mult. Publicitatea însă a fost prea mult pentru el, așa că omul de afaceri a decis să stea departe de lumina reflectoarelor.

Locuiește într-o vilă luxoasă din Malibu, California, iar la evenimentele în care și-a promovat băutura a angajat doar vedete de succes precum copiii lui Michael Jackson sau pe actrița Lindsay Lohan. Mr. Pink s-a ferit de lumina reflectoarelor.

Mai mult de atât, singurul interviu pe care l-a oferit vreodată a fost pentru o revistă de afaceri, care apare în limba arabă.

Cu cine colaborează

O investigație amplă pentru a afla mai multe depsre Mr. Pink a fost demarată de Next Magazine, după ce fostul iubit al Monicăi Gabor a fost surprins alături de Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei,  în momentul în care a fost semnat contractul prin care concernul Asia Pacific Exchange and Cooperation Foundation a preluat, în 2015, un pachet de acțiuni al clubului AC Milan.

De unde a apărut Mr. Pink rămâne însă un mister, căci publicația străină încă se întreabă ce legătură ar putea avea acesta cu oficialii italieni.

”La ceremonia de semnare a înțelegerii și-a făcut apariția și un om de afaceri de pe alt continent, poreclit Mr Pink, care de asemenea este unul dintre cumpărători. Rămâne un mister cine e rezidentul din Los Angeles care se prezintă cu numele de Poe Qui Ying Wangsuo. În China nu s-a scris niciodata despre el. Mr Pink și-a căpătat porecla pentru ca societatea lui vinde băutura cu același nume, care este foarte populară pe piața americană.

Produsul a fost lansat și în China în 2012, iar la conferința de presă au participat mai mulți artiști internaționali, dar nimeni nu cunoaste cu adevarăt resursele financiare din spatele lui Mr Pink”, au scris jurnaliștii din Hong Kong.