Ce a fost obligată Antonia să facă pentru bani, când avea 18 ani? Cât câștigă astăzi pentru doar 45 de minute de cântat?

Ce a fost obligată Antonia să facă pentru bani, când avea 18 ani? Cât câștigă astăzi pentru doar 45 de minute de cântat?
Antonia este una dintre cele mai populare artiste din România. Foto: Facebook

În urmă cu câțiva ani, mai multe publicații o prezentau pe Antonia ca fiind cea mai frumoasă femeie din România. Cea mai mare reușită din acest punct de vedere a fost bifată în anul 2018, când The Independent Critic a transmis oficial că în “Top 100 Most Beautiful Women 2018” („Top 100 Cele Mai Frumoase Femei din Lume 2018”) se află și Antonia și că aceasta ocupă locul 8.

Ea a devansat atunci nume importante ca Rihanna, care a ocupat poziția 21, Keira Knightley, Selena Gomez, Sara Sampaio sau supermodelul Gigi Hadid, care s-a clasat pe locul 68. Astăzi, la 31 de ani, Antonia continuă să fie la fel de frumoasă și de populară, ea clasându-se pe locul 3 ca număr de urmăritori pe Instagram în România (Vezi topul integral AICI).

Care a fost practic primul job al Antoniei, înainte de a deveni cântăreață

Astăzi artista este vedeta Global Records, compania INNEI și Lucian Ștefan și are onorarii pe măsură. Potrivit surselor voceabanilor.ro, pentru 45 de minute de cântat, Antonia ar avea un tarif cuprins între 2000 și 5000 de euro, prețul variind în funcție de mai mulți factori. În general, se stabilește cu reprezentantul Global, care va enumera și condițiile.

Însă pentru Antonia nu a fost mereu ușor. Ea a emigrat cu familia în SUA când era foarte mică, iar apoi la 18 ani a fost deportată înapoi în România. A reușit să se adapteze relativ rapid, dar a fost nevoită să se susțină singură financiar și astfel a intrat în lumea modei.

Antonia are o relație de mulți ani cu Alex Velea

“Mi-a luat puțin mai mult timp, având în vedere că sunt două mentalități total diferite, plus că am crescut acolo și nu aveam niciun prieten aici. Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu. De fapt, a fost un pas intermediar. Mi-a fost însă greu și a durat ceva până m-am obișnuit. Poate și din cauză că am venit la 18 ani”, mărturisea Antonia în urmă cu câțivapentru jurnaliștii de la VIVA.

Antonia are astăzi o familie frumoasă cu Alex Velea

Totuși marea pasiune a Antoniei era muzica, mai ales că luase multe cursuri de canto și în SUA, așa că s-a decis să meargă pe acest drum. Frumusețea ei a ajutat-o enorm în carieră. În anul 2011, s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, dar a decis să pună punct căsniciei foarte rapid, după doar doi ani. Din relația ei cu celebrul om de afaceri a rămas micuța Maya, care se află în custodia tatălui.

Antonia s-a îndrăgostit de Alex Velea și a întemeiat cu acesta o familie, deși ei doi nu s-au putut căsători întrucât ea nu era liberă în acte până în urmă cu un an, după un lung șir de procese. Dominic și Akim sunt cei doi băieței pe care-i are cu actualul său partener de viață.

“Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune”, mai spunea Antonia în cadrul aceluiași interviu oferit VIVA.