Carmen de la Sălciua se mărită. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe fosta soție a lui Culiță Sterp

20 aug. 2021
Carmen de la Sălciua se mărită. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe fosta soție a lui Culiță Sterp
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua l-a iubit mult pe Culiță Sterp, dar acesta nu i-a fost niciodată fidel. Mărturisirile dureroare îi aparțin chiar ei. Aceasta a povestit că cel care-i devenise soț o înșela cam tot timpul și se bucura foarte mult că femeile îi dădeau atenție. Manelistul este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz.

După un divorț cu scandal, care le-a adus amândurora un plus de notorietate, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, dar povestea de iubire nu a durat prea mult și au ajuns din nou la separare. El a continuat seria de cuceriei, în timp ce ea a preferat mereu să rămână discretă și misterioasă.

Carmen de la Sălciua, devastată de trădările lui Culiță Sterp

Vestea că fostul ei soț va avea un copil cu Daniela Iliescu, o tânără care chiar fusese la nunta lor a dărâmat-o pe Carmen de la Sălciua, care a încercat, însă să arate în mediul online că se simte foarte bine. În ultima vreme, pare că s-a resemnat și este dispusă să dea o nouă șansă iubirii.

Ea a postat pe Instagram, locul unde ține legătura cu fanii ei, mai multe fotografii cu flori pe care le-a primit, un inel care pare de logodnă, iar acum a transmis un mesaj, care a pus pe jar internetul: Aici mă mărit!, alături de o fotografie cu ea din Negrești-Oaș.

Cine este bărbatul cu care Carmen de la Sălciua s-ar putea căsători

Sunt zvonuri că în viața cântăreței ar exista un bărbat care-i face curte de mai mult timp, dar pe care ea l-a cam ținut la distanță. Se pare că acum ar fi pregătită chiar de marele pas, pentru a-l uita complet pe Culiță Sterp, cea mai mare iubire a vieții ei.

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit. Nu am o dependență față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele și dacă va fi să vină omul pregătit pentru mine… va veni! Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, spunea Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.