Câți bani încasează un manager la H&M. Suma este extrem de mica

02 iun. 2021
Câți bani încasează un manager la H&M. Suma este extrem de mica

Magazinele H&M sunt conoscute pentru diversitatea de produse pe care le oferă și pentru prețurile pe care le au. Deși vânzările merg bine, un manager de la H&M nu se poate lăuda cu un salariu prea consistent. 

Potrivit voxbiz.ro, un manager de la H&M încasează în mână salariul minim pe economie, adică 2.300 de lei, iar pentru acești bani, pe lângă planificarea pe care o face lunar, managerul din magazinul respectiv este nevoit să care, la propriu, marfa și de asemenea, să aranjeze inclusiv produsele în rafturi, ba chiar să mai stea și la casă din când în când.

În ceea ce privește munca care trebuie depusă pentru a ajunge la un astfel de nivel, persoanele care râvnesc la funcția de manager vor avea nevoie de cel puțin doi ani experiență în acest magazin.

Ce salariu primesc angajații H&M

Dacă un manager încasează o astfel de sumă, ceilalți salariați nu se pot lăuda cu salarii prea mari. Pentru patru ore de lucru, un angajat H&M încasează suma de 900 de lei, iar salariul poate crește în funcție de programul pe care îl alegi.

Pentru un program de șase ore, un angajat încasează suma de 1300 de lei în mână iar pentru un program normal de opt ore, salariul este de 1600 de lei.

Există și cazuri în care un angajat dorește un număr diferit de ore, atunci, salariul său crește cu 50 sau 100 de lei pe o oră extra, mai menționează sursa citată.