Brigitte Pastramă și-a îngrozit soțul cu ultima ei operație estetică. Cât a costat-o intervenția care i-a oripilat pe toți cei care au văzut-o. Cum arată acum

Brigitte Pastramă și-a îngrozit soțul cu ultima ei operație estetică. Cât a costat-o intervenția care i-a oripilat pe toți cei care au văzut-o. Cum arată acum
Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă și-a șocat soțul cu ultima sa operație estetică. Chiar și fiul său a fost șocat când și-a văzut mama, însă acest lucru nu a fost un impediment pentru brunetă. Cât a costat-o însă noua intervenție? Brigitte a scos din buzunar o sumă frumușică pentru noua intervenție.

Brigitte Pastramă este adepta operațiilor estetice. Bruneta a ajuns la 20 de intervenții și nu îi este deloc rușine să recunoască câți bani a investit pentru a arăta așa cum și-a dorit întotdeauna.

Câți bani a investit Brigitte în oeprațiile estetice

Brigitte Pastramă a ales de această dată intervenția ”russian lips”. Această intervenție înseamnă, de fapt, crearea unui volum al buzelor, și nicidecum mărirea acestora în lățime. Cu alte cuvinte, această intervenție are rolul de a elimina renumitul ”bot de rață”.

Pe lângă interveția făcută la buze, Brigitte nu s-a putut abține și și-a făcut și o serie de modificări în zona ochilor, modificări destul de vizibile. Dacă până acum, bruneta mărturisea că are 19 operații estetice, cu noua intervenție la buze, numărul intervențiilor a ajuns la 20.

Probabil vă întrebați cât a investit bruneta pentru a arăta așa. Ei bine, potrivit click.ro, Brigitte a scos din buzunar pentru cele 19 operații estetice de până acum suma de 30.000 de euro și nu-i pare rău deloc.

Cum a reacționat Florin Pastramă

Reacția lui Florin Pastramă nu a fost pe placul brunetei. Soțul ei a avut un șoc imediat cum a văzut-o după operație. Se pare că acesta nu a înțeles ce modificări se vor vedea după această operație.

”Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici”, a spus Pastramă.

Totuși, Brigitte a încercat să îl calmeze și i-a explicat că ce se vede nu este rezultatul final și va fi nevoie de câteva zile pentru a se putea vindeca.

Brigitte Pastramă după noua intervenție estetică

Afacerile soților Pastramă, în prag de faliment

Deși afacerile soților Pastramă nu au mers prea bine în timpul pandemiei, acest lucru nu a oprit-o pe brunetă să își mai facă câteva intervenții estetice.

Afacerea celor doi soți cu shaorma a fost închisă de curând, iar între timp, aceștia au și scos-o la vânzare pentru suma de 57.000 de euro. Brigitte Pastramă a fost cea care a postat anunțul e vânzare pe platforma OLX.

”Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă.

Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, a fost anunţul postat de Brigitte Pastramă.