Alexandra Stan, pretenții de super divă. Suma uriașă pe care o cere pentru o singură oră de cântat, sau refuză să concerteze în România

15 ian. 2021
Alexandra Stan, pretenții de super divă. Suma uriașă pe care o cere pentru o singură oră de cântat, sau refuză să concerteze în România
Alexandra Stan. Foto: Facebook

Alexandra Stan a cunoscut celebritatea când era foarte tânără. La 19 ani, aceasta cucerea marile scene ale lumii, după succesul fulminant cu piesa Mr. Saxobeat. Din anul 2009 și până în 2013, aceasta l-a avut alături pe impresarul ei, Marcel Prodan, care a ajutat-o să evolueze enorm în industra muzicală. Cei doi formau și un cuplu, însă totul s-a năruit între ei, când bărbatul a bătut-o pe artistă până la leșin.

Aceasta a decis să mediatizeze cazul și mult timp publicul a considerat-o o victimă. Bucurându-se de o imensă popularitate, organizatorii de evenimente au continuat să o invite la concerte, chiar și după despărțirea de Prodan. Totuși nu de puține ori, aceasta accepta invitațiile, iar apoi nu-și mai onora contractele.

Câți bani cere Alexandra Stan pentru doar o oră de cântat?

În timp, Alexandra Stan a revenit în industria muzicală, dar nu a mai impresionat cu nicio piesă, Mr. Saxobeat rămânând în continuare reperul. Jurnaliștii de la Click! susțin că aceasta cerea în anul 2017 pentru un concert de o oră în România suma de 15.000 de euro, enorm pentru țara noastră, aproape dublu față de cât avea Andra onorariul la acel moment. Doar INNA o devansa cu 18.000 de euro.

Organizatorii a numeroase evenimente au povestit că Alexandra Stan avea multe pretenții și că aceasta ținea foarte la prețul ridicat, în ciuda faptului că succesul său pe plan național nu era unul pe măsura cerințelor ei. Artista a preferat să se orienteze mai multe pe evenimente în afara țării, unde câștiga mai mulți bani.

Totul în anul 2014, imediat după scandalul imens cu impresarul ei, tariful per concert era de aproximativ 5.000 de euro, destul de piperat pentru acea perioadă. Totuși artista a preferat mereu să fie destul de selectă cu locurile unde concertează și să ceară sume mari de bani.

Alexandra Stan, contracte cu Pro Tv și Kanal D

Anul 2020 poate fi considerat unul al revenirii pentru Alexandra Stan întrucât după o lungă perioadă în care nu prea s-a mai știut nimic despre ea, a fost cooptată în show-ul Pro Tv, Masked Singer România, unde a lăsat o impresie foarte bună, chiar dacă nu a ajuns până în etapele finale.

Alexandra Stan concurând la Survivor România

Pentru că pandemia i-a redus serios veniturile, nemai având cântări aproape deloc pe plan internațional, aceasta a acceptat provocarea Kanal D de a face parte din show-ul fenomen, Survivor România. Ea este membră a echipei Faimoșilor, dar plânge practic după fiecare joc pentru că nu reușește să aducă puncte. De altfel colegii săi au criticat-o pentru forma sportivă slabă pe care o afișează, dar artista a promis că se va strădui mai mult.

Survivor România a debutat la Kanal D pe 9 ianuarie și a înregistrat recorduri de audiență, obținând cifre duble față de Pro Tv și Antena 1. În momentul de față reality show-ul, filmat în Republica Dominicană este cea mai urmărită emisiunea din România, însă va avea concurență serioasă odată cu debutul Românii au talent, care timp de zece sezoane a fost numărul 1 în preferințele publicului.