Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban? Are un job la care puțini s-ar fi așteptat

15 ian. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Ludovic Orban? Are un job la care puțini s-ar fi așteptat
Ludovic Orban. Foto: Facebook

După 30 de ani de politică la cel mai înalt nivel, Ludovic Orban și-a văzut visul împlinit. A devenit președinte al PNL, după numeroase încercări eșuate și apoi premier al României. Rezultatul slab de la alegerile parlamentare din decembrie 2020 l-au obligat să demisioneze. Totuși acesta a devenit deputat și în urma unor negocieri dure este și președinte al Camerei Deputaților.

Ultima lui declarație de avere arată că acesta nu s-a îmbogățit deloc din anul 2017, ba chiar a mai sărăcit cu un apartament. Acum este doar co-proprietar al unei case din satul Dobroești, județul Ilfov, unde și locuiește împreună cu soția sa. Ca venituri, în anul 2020, a încasat un salariu de premier de peste 13.000 de lei și cam atât.

Ce profesie are soția lui Ludovic Orban?

Cu siguranță, soția lui Mihaela a câștigat mai mult, deși în dreptul veniturilor ei, nu figurează nimic în declarația de avere. De profesie, acesta este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. În plus, ea este și consilier în cadrul unei fundații, Asociația Miruna, care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din țara noastră, conform voxbiz.ro.

Mihaela Orban este soția lui Ludovic Orban

Ludovic Orban traversează acum o perioadă destul de complicată, din punct de vedere politic, întrucât sunt mulți cei care îi vizează scaunul, iar la Congresul PNL, care ar urma să aibă loc în vară, s-ar putea ca acesta să aibă concurență serioasă. În acest context, sprijinul soției sale, ca psiholog ar putea fi unul mai mult decât necesar.

Cel mai greu moment pentru Ludovic Orban

Momentul în care Orban a fost nevoit să renunțe la mandat a fost foarte dificil, mai ales că a trebuit să cedeze locul de premier lui Nicolae Ciucă. Acesta i-a concediat imediat toți oamenii apropiați din Guvern, dar liderul PNL a resușit să se repoziționeze și l-a impus pe Florin Cîțu în funcția pe care a lăsat-o vacantă. Totuși această alegere s-ar putea să nu fie cea mai bună, în contextul în care fostul ministr al Finanțelor a început și el curățenie la Palatul Victoria. Acesta i-a dat afară și pe ultimii apropiațo ai lui Ludovic Orban și vrea să-și impună propria echipă.

I-am prezentat președintelui poziția de principul a PNL. I-am prezentat mandatul dat de conducere echipei de negociere: formarea unei majorități de centru-dreapta cu un program de guvernare care să cuprindă cele mai importante măsuri ale planului național de dezvoltare.

Propunerea noastră pentru funcția de premier este în persoana domnului Florin Cîțu și cealaltă componentă a mandatului: președinția Camerei Deputților să fie a PNL.

L-am infomrat de stadiul negocierilor și de dorința noastră de a continua negocierile care să ducă la un rezultat pentru formarea unei majorități de centru dreapta”, spunea Ludovic Orban la jumătatea lunii decembrie.