BNR scoate 100 de posturi la concurs. Care sunt condițiile de angajare și ce salarii oferă Banca Națională a României

27 iul. 2021
BNR scoate 100 de posturi la concurs. Care sunt condițiile de angajare și ce salarii oferă Banca Națională a României

Banca Națională a României (BNR) va scoate la concurs 100 locuri de muncă în perioada următoare pentru cei care doresc să muncească în domeniul bancar. Directorul de resurse umane în cadrul BNR, Mugur Tolici, a explicat exact ce presupune acest job.

„Avem acest program, care funcționează din 2001, Programul Tinerilor Specialiști, în care au aplicat 900 de persoane și am angajat 50 în parcursul acestor 20 de ani. Sunt 10 posturi în fiecare an, disponibile acestui program”, a declarat Mugur Tolici pentru Ziarul Financiar.

Salariu atractiv

Numărul aplicanților a crescut exponențial în această perioadă. De asemenea, angajarea se face pe baza unui instrument psihometric, care determină profilul candidatului, candidatul urmând să susțină un interviu comportamental.

„În urma proiectului pe care l-am avut cu o firmă de consultanță, plătim competitiv, suntem aliniați la nivelul pieței, dar în pachetul salarial al nostru, specific, avem câteva lucruri interesante și care nu sunt în multe alte locuri“, mai explică Mugur Tolici, director de resurse umane, BNR.