BCR, mișcare neașteptată pe piața bancară, la 5 luni de la scandalul Schengen! Preia în masă clienți de la Banca Transilvania și CEC Bank. Ce s-a întâmplat

17 apr. 2023
BCR, mișcare neașteptată pe piața bancară, la 5 luni de la scandalul Schengen! Preia în masă clienți de la Banca Transilvania și CEC Bank. Ce s-a întâmplat

BCR a fost mult timp pe locul 1 în topul băncilor din România, dar în ultimii ani a fost devansată de Banca Transilvania, care conduce detașat ca număr de active. Pe locul 3 se află BRD, însă un pericol mare îl reprezintă CEC Bank, care a preluat mulți clienți după scandalul Schengen. 

Atitudinea politicienilor autrieci față de România a creat probleme mari pentru BCR și Raiffeisen Bank, care s-au văzut zguduite puternic de cei care aveau conturi la cele două banci. Acum ambele instituții încearcă să recupereze terenul pierdut și chiar să progreseze.

BCR a promovat recent oferta de 8% la depozitele în lei, care este cea mai mare de piață, dintre băncile aflate în top 10.

Acum au investit enorm în marketing și vin cu o nouă viziune. Vor să ofere clienților consultanță financiară și să-i ajute să-și îndeplinească dorințele pe toate palierele.

Cu ce promisiuni tentante vin cei de la BCR

Schimbarea este singura constantă din viața noastră. Fie că o facem noi, fie că se întâmplă pur și simplu.

Oricare ar fi schimbarea din viața ta, suntem alături că tu să iei cele mai bune decizii. Contează pe noi cu soluții financiare inteligente și personalizate, instrumentele și produsele bancare potrivite, consultanță și suport permanent prin Ada.

BCR. Pentru o Românie inteligentă financiar.

Protejează tot ce iubești

Schimbarea este singurul lucru constant, fie că o facem noi, fie că se întâmplă pur și simplu. E mai usor să schimbi atunci când tot ce contează pentru tine e asigurat. Suntem alături de tine ca alegerile tale financiare din noul an să îți facă bine..

Gândește-te la casă. Fă-o frumoasă până devine acasă

Oricând vrei să schimbi ceva la casa ta, să reamenajezi, să extinzi, să personalizezi, ai nevoie de un plan financiar inteligent. Transformă-ți casa în acasă și alege soluțiile potrivite nevoilor tale.

Gândește-te la job. Și fă ce-ți place

Oricând vrei să schimbi ceva la jobul tău, să alegi ceva nou, ceva diferit, potrivit pentru tine, ai nevoie de un plan financiar inteligent. Când faci alegerile financiare potrivite, îți poți transforma pasiunea în job-ul la care visezi.

Tags: