Blochează-ți urgent cardul! Banca Transilvania, anunț de maximă importanță pentru toți clienții. Este valabil și pentru Raiffeisen Bank și BCR

14 apr. 2023
Blochează-ți urgent cardul! Banca Transilvania, anunț de maximă importanță pentru toți clienții. Este valabil și pentru Raiffeisen Bank și BCR
Sursă Foto: Belize Bank

Toate băncile și nu numai insistă destul de mult ca toți clienții să utilizeze cadurile pentru a face plăți și să renunțe la cash. În ultima perioadă, tot mai mulți români aplică această sugestie, iar unii chiar optează pentru aplicațiile de plată de pe telefoanele mobile și acolo își introduc cardurile.

Toate băncile emit tot felul de avertismente pentru ca niciun client să nu aibă probleme pe viitor, în special din cauza hackerilor care au devenit tot mai perspicace.

Banca Transilvania a emis o avertizare pentru cei care au carduri bancare fizice. Reprezentanții instituției explică ce trebuie să facem dacă le pierdem. Ei bine, trebuie să îl blocăm de urgență. În acest mod ne putem proteja toți banii pe care îi avem în cont. Același lucru este valabil și pentru clienții Raiffeisen Bank sau BCR sau orice altă bancă.

Iar ce este și cel mai bine este că un card poate fi blocat în nenumărate moduri, foarte simplu. O modalitate de a bloca cardul la Banca Transilvania este aplicația BT Pay, prin accesarea unor comenzi simple.

De asemenea, cardul mai poate fi blocat și telefonic la numărul băncii, în caz de urgență. Iar apelul poate fi dat la orice oră, spune banca, astfel încât niciun client să nu întâmpine probleme.

Când trebuie să îți blochezi cardul la Banca Transilvania

„Nu-ți mai găsești cardul, ți-ai pierdut cardul ? Blochează urgent cardul. O poți face prin mai multe modalități: BT Pay, Selectare card, Setări, Blocare card. BT Visual Help (0264 308 000, Accesare link primit prin SMS, Blocare card și solicitare reemitere card).

BT24 Mobile Banking, Carduri, Schimbă starea cardului. BT24 Internet Banking, Carduri, Vizualizare card, Modificare stare card. NeoBT, Produse, Cardurile mele, alegi cardul și apoi opțiunea Blochez/deblochez un card. Sau sună-ne la 0264 308 028, colegii nostri de la Call Center sunt pe poziții 24/7”, transmit cei de la Banca Transilvania.

De asemenea, cardul mai trebuie blocat și atunci când observăm tranzacții suspecte pe el. În acest caz însă, este bine să anunțăm reprezentanții băncii înainte. Cu atât mai mult dacă ne-au dispărut și niște bani de pe card, astfel încât aceștia să știe concret situația în care ne aflăm și să o soluționeze.