Amestecul natural pe bază de miere și ulei de măsline care te detoxifică și-ți curăță ficatul. Se prepară simplu acasă. Rețeta completă

13 apr. 2023
Amestecul natural pe bază de miere și ulei de măsline care te detoxifică și-ți curăță ficatul. Se prepară simplu acasă. Rețeta completă

Deși perioada postului ar trebuie să fie una de detoxifiere a organismului, din cauza alimentelor nocive de pe piață, lucrurile stau de multe ori fix pe invers. Oricum dacă vrei să elimini toate toxinele din corp și să-ți curăți ficatul după o perioadă de abuz alimentar este indicat să încerci aceste amestec pe bază ingrediente naturale, mierea fiind cel mai important.

Cele trei ingrediente de care ai nevoie pentru a prepara acest amestec minune sunt lămâia, uleiul de măsline, iar în final, cel mai important, mierea, iar studiile au demonstrat că această cură este cea mai eficientă pentru detoxifierea întregului organism.

În primul rând să vorbim despre uleiul de măsline, care este un remediu natural eficient pentru mai multe probleme de sănătate Mai mult de atât, el este unul dintre cele mai vechi grăsimi vegetale descoperite de oameni, deci beneficiile sale sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Pe de altă parte, lămâia este bogată în vitamina C,calciu, fier, proteine, sodiu, carbohidrați și zaharuri, zeamă de lamaie, fiine eficientă în tratatea mai multor afectiuni usoare, precum asurile, constipația sau durerile in gat.

Mierea are și ea la rândul ei o multutitudine de beneficii, fiind considerată un medicament natural încă din cele mai vechi timpuri. Ce se întâmplă când combini acestei trei ingrediente? Ei bine, pe lângă că îți curăță ficatul, vor avea grijă ca organismul tău să fie detoxifiat în totalitate.

Rețeta completă a amestescului natural

În primul rând trebuie să știi că pentru a da roade, amestecul trebuie consumat în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Vei avea nevoie de:

  • 1 lingura de ulei de masline;
  • 1 pahar cu apa calduta;
  • 1 lingurita de miere;
  • 1 lingura de suc de lamaie (proaspat stors).

Toate ingredientele se amestecă bine, iar remediul trebuie consumat imediat. Indicat ar fi să prepari în feicare dimineață unul proaspăt, pentru a te bucura de toate beneficiile celor trei ingrediente minune.

Studiile au mai demonstrat că pe lângă beneficiile interne, acest amestec curăță pielea, previne ridurile și ajută și la dispariția cearcănelor, un motiv în plus să îl încercați.