Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox a fost vaccinat anti-coronavirus. De ce a primit el vaccinul și ce spune despre acesta

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox a fost vaccinat anti-coronavirus. De ce a primit el vaccinul și ce spune despre acesta
Alex Vasilache cântă cu trupa JukeBox în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor de pe Prima Tv

Aproape 80.000 de persoane au fost vaccinate anti-coronavirus pe teritoriul României, până joi, 7 ianuarie. România se află printre țările fruntașe în ceea ce privește rata imunizării, iar autoritățile speră ca în maxim șase luni întreaga populație să fie vaccinată. Printre primii care a primit serul așteptat de întreaga planetă s-a numărat și Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox. 

Acesta cântă în renumita trupă de mai bine de 20 de ani și l-am văzut des și în scenetele de la Cronica Cârcotașilor, unde și cântă înpreună cu colegii lui de la Jukebox. Este născut pe 8 august 1974 și puțini știu că el este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davilla. Din ianuarie este și rezident la Boli Infecțioase. Astfel că în momentul în care i s-a oferit șansa să se vaccineze nu a ratat-o.

Cum a ajuns Alex Vasilache vaccinat cu serul așteptat de întreaga planetă

„Nemaicântând, mi-a rămas timp cu care a trebuit să mă decid ce fac şi atunci am decis să dau examenul de rezidenţiat. La spital am început acum în Ianuarie. Este anul întâi de rezidenţiat la boli infecţioase. Nouă ca medici ni s-a oferit ocazia de a fi printre primii care fac vaccinul, am privit chestia asta ca pe o oportunitate până la urmă. Nu ne-a obligat nimeni, nu te forţează nimeni”, a spus Alex Vasilache în direct la Aleph News, citat de VoxBiz.

Alex Vasilache este de părere că toată lumea ar trebui să se vaccineze mai ales acest ser anti-coronavirus te protejează nu doar pe tine, ci și pe cei din jurul tău. Solistul JukeBox speră ca pandemia să se termine în curând și să se poată întoarce pe scenă și să-și ridice fanii de pe scenă.

Ce spune solistul JukeBox despre vaccinul anti-coronavirus

„Până la urmă, vaccinarea nu e o chestie pe care o faci numai pentru tine, că nu e o acţiune care te protejează doar pe tine. Ci practic tu eşti unul dintre factorii care au capacitatea de a opri răspândirea virusului, a spus artistul.

Trupa JukeBox este una dintre cele mai vechi de pe piață și a fost înființată în anul 1998, chiar Alex Vasilache. Deși acesta și-a finalizat și studiile medicale, el a ales în primul rând muzica, marea lui pasiune. De peste 20 de ani cântă cu mare bucurie și se bucură să țină concerte în fața a mii de oameni.