Adio Antena 1! Gina Pistol a primit în conturi peste 15.000 de euro în doar câteva zile. Cine i-a dat banii și de ce (EXCLUSIV)

Adio Antena 1! Gina Pistol a primit în conturi peste 15.000 de euro în doar câteva zile. Cine i-a dat banii și de ce (EXCLUSIV)
Gina Pistol și Smiley. Foto: Instagram

Gina Pistol este una dintre cele mai populare vedete în momentul de față. Relația cu Smiley și faptul că a prezentat la Antena 1 două dintre cele mai de succes producții ale postului i-au adus un bonus de imagine, bine răsplătit de cei care cumpără publicitate pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a născut în luna februarie și se află în concediu de maternitate. Chiar dacă Irina Fodor a înlocuit-o la Antena 1 și s-ar putea ca postul ei să fie ocupat definitiv de aceasta, ea nu-și face deloc griji din punct de vedere financiar. În momentul de față câștigă lunar peste 10.000 de euro.

Câți bani a câștigat Gina Pistol în luna mai din câteva poze pe Instagram

De exemplu, în luna mai, iubita lui Smiley a postat pe contul ei de Instagram 14 fotografii, la care a scris sau nu și câte un text de maxim 100 de cuvinte.Dintre acestea 9 au fost publicitare. Pentru fiecare postare în care promovează ceva, Gina Pistol primește între 1.000 și 3.000 de euro, în funcție de pachetul pentru care optează clientul.

Astfel că în luna mai, ea a primit aproximativ 15.000 de euro, conform unui calcul estimativ realizat de voceabanilor.ro. Pentru prestațiile ei de la Antena 1, presa a scris că ar primi câte 15.000 de euro pentru fiecare dintre cele două show-uri pe care le-a prezentat până acum, Asia Express și Chefi la Cuțite.

Gina Pistol, criticată că se folosește de fetița ei pentru a face reclamă

Pe 26 mai, Gina Pistol a postat o imagine cu fiica ei, pentru a face reclamă la salteluță pentru copii. De altfel, vedeta are multe postări în care promovează produse destinate bebelușilor în ultima perioadă. Deși ea și Smiley spuneau că nu au de gând să-și expună copilul până când cea mică nu va putea decide ea dacă dorește sau nu să fie persoană publică, iată că atunci când vine vorba despre bani lucrurile se schimbă.

Gina Pistol a primit multe critici pentru faptul că face reclamă folosindu-se de micuța Josephine Ana, dar aceasta le-a catalogat drept răutăți și a preferat să-și îndrepte atenția spre comentariile pozitive, foarte multe la număr.

Ce studii are Gina Pistol

Gina Pistol este originară din județul Teleorman, unde a urmat Școala de Artă și Meserii. După liceu, aceasta s-a angajat ca vânzătoare la un magazin din Roșiorii de Vede, iar apoi s-a mutat în București, unde a început ascensiunea ei.

Iubita lui Smiley nu a urmat și cursurile unei facultăți și nu se știe dacă și-a dat sau nu examenul de bacalaureat. Însă chiar și așa este una dintre cele mai apreciate vedete de pe piața din România, fiind plătită regește pentru aparițiile sale în online sau la televizor.