Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din Salavați de Clopoțel a murit. Avea doar 44 de ani

01 feb. 2021
Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech din Salavați de Clopoțel a murit. Avea doar 44 de ani
Scenă din filmul Salvați de Clopoțel

Cea mai tristă veste a serii vine din SUA, de la presa de peste ocean. Actorul Dustin Diamon, cel care a jucat rolul lui Screech, din anul 1993 până în anul 2000, în serialul Salvați de Clopoțel, a murit. Acesta avea doar 44 de ani, iar în urmă cu trei săptămâni agentul său anunța că vedeta a fost internată în spital și că a fost diagnosticat cu cancer.

Din păcate, forma de care acesta suferea a fost una deosebit de agresivă, iar medicii nu au putut opri răspândirea bolii în corp. Actorul a ajuns foarte târziu la spital, când deja era stadiul 4 avansat și numai un miracol l-ar fi putut salva. Deși fanii lui s-au rugat pentru el, din păcate Dustin a plecat pe 1 februarie 2021 într-o lume mai bună.

Dustin a fost un actor care nu a avut copilărie

În anul 2013, într-un interviu acordat renumitei Oprah Winfrey, acesta mărturisea că nu a avut copilărie pentru că a fi copil actor înseamnă sacrificii imense. Practic întrega viață înseamnă doar învățarea replicilor noi și încercările permanente de a fi amuzant, pentru a nu fi înlocuit, dezvăluia cel pe care toți îl știu cu numele de Screech.

Dustin Diamond, interepretându-l pe Screech. Sursa foto: ew.com

Actorul spunea că atunci când s-au finalizat filmările la Salvați de Clopoțel s-a trezit că nu știe ce să facă. Viața lui a fost una tumultoasă. A lansat o carte, în care și-a criticat foștii colegi de platou, apoi a încercat să remedieze situația, spunând că de fapt toate elementele negative fuseseră adăugate de fapt de editor.

Interpretul lui Screech a fost la un pas de închisoare

În anul 2015, Dustin a fost condamnat la patru ani de închisoare în urma unui scandal, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani înainte era la un pas să nu-și poată achita o ipotecă. Viața lui părea să fi intrat pe un făgaș normal în ultima perioadă, dar din păcate cancerul nu l-a iertat.

Screech a fost cel mai iubit personaj din anii 90, iar serialul a fost difuzat și urmărit în România de milioane de tineri, cărora le-a marcat adolescența. Era o perioadă în care accesul la astfel de producții era limitat, astfel că Salvați de Clopoțel a rămas ca un serial simbol pentru cei care au astăzi în jurul vârstei de 30 de ani.