Complet neasteptat! Unul din simbolurile PRO TV, salariu nu foarte mare: Câți bani primește Busu în fiecare lună?

Complet neasteptat! Unul din simbolurile PRO TV, salariu nu foarte mare: Câți bani primește Busu în fiecare lună?

Busu, pe numele său real Florin Busuioc, este unul dintre simbolurile PRO TV, prezentând rubrica Meteo de mai bine de 15 ani în cadrul postului de televiziune din Pache Protopopescu.

Deși rubrica Meteo se confundă practic cu el, Busu nu are un salariu comparabil cu al altor vedete de televiziune.

Rememorând însă începuturile sale în cadrul acestei rubrici, Busu, la bază actor, recunoștea că a ajuns aproape din întâmplare să prezinte rubrica Meteo, și asta deoarece nu mai avea niciun alt proiect care să-i aducă venituri.

„Sincer? Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro.

A venit cineva care mi-a propus si am zis de ce nu? Si din „Cenusareasa programelor“, ca sa zic asa, am reusit sa demonstrez ca orice faci, daca faci bine, poate fi de top.

Nu contează ce program ai pe mana, nu contează ce ti s-a dat de facut, conteaza doar sa faci bine, sa te implici suficient si sa-ti faca mare placere sa faci asta’, a povestit Busu, citat de Adevărul.

Absolut jenant! Unul din simbolurile PRO TV, salariu extrem de mic: Câți bani primește Busu în fiecare lună?

Chiar dacă salariul său ar putea fi invidiat de mulți români, comparativ cu alte vedete de televiziune, Busu are un venit mai degrabă modest. Astfel, în fiecare lună, Busu primește un salariu de aproximativ 3000 de euro pe lună, potrivit prosport.ro.

Dar nu este singurul lui venit. Acesta a mai avut incasari si in urma unor contracte de imagine, dar si pentru ca a jucat in numeroase piese de teatru.

Busu este una dintre cele mai iubite vedete de la Pro tv.