A murit primul soț al Monicăi Anghel. Acesta era un medic foarte renumit și puțini știu că cei doi au fost căsătoriți în trecut

28 mai 2021
A murit primul soț al Monicăi Anghel. Acesta era un medic foarte renumit și puțini știu că cei doi au fost căsătoriți în trecut

Au trecut mai bine de trei săptămâni de la decesul primului soț al Monicăi Anghel. Cântăreața a fost surprinsă punându-i flori la mormânt. Deși au divorțat în anul 2005, aceștia păstraseră o relație foarte bună. Erau prieteni apropiați, iar artista este legată chiar și de noua soție a celui cu care a împărțit 11 ani din viața sa.

Renumitul medic Andrei Carandino a murit la 61 de ani, brusc din cauza unor probleme cardiace. Deși știa de existența lor, părea că boala este ținută în frâu, așa că vestea morții a venit ca un șoc pentru toată lumea.

Cine este primul soț al Monicăi Anghel?

Andrei Carandino s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani cu Ingrid, de profesie tot medic. Ambii lucrau la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din Capitală, unde practicau chirurgia estetică.

„Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri.”, a spus Monica Anghel, pentru fanatik.ro.

Cine este actualul soț al Monicăi Anghel?

Monica Anghel s-a recăstorit și ea după divorțul de Andrei Carandino. Ea are o relație sudată cu Marian Caraivan. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Aviv.

„Pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Nu există nicio reţetă perfectă şi nu există niciun mariaj perfect. Ce crezi, că eu cu soţul meu nu ne mai certăm? Sau ce crezi, că suntem aşa: „Te rog, dragul meu!, Da, draga mea!” Nu. Ne certăm din diverse, de exemplu, el îmi spune că sunt prea cicălitoare sau că atunci când vrea să vorbească şi el cu Aviv, mă bag şi eu în discuţie şi se enervează… Şi atunci încep şi eu, că „Da, trebuia să zici aşa, trebuia să faci aşa…”. Şi se enervează şi pleacă… Chestii de genul ăsta. Sau eu mă supăr pe el că îl rog să cumpere ceva şi uită. Nimicuri, nimicuri… Se creează tensiuni, e normal să se creeze, ar fi anormal să nu se creeze tensiuni”, povestea Monica Anghel despre relația ei actuală.