Suma incredibilă pe care Andreea Bălan o încaseză din YouTube. Momentul viral care i-a adus cei mai mulți bani

03 aug. 2021
Suma incredibilă pe care Andreea Bălan o încaseză din YouTube. Momentul viral care i-a adus cei mai mulți bani
Foto: Facebook

Andreea Bălan se afișează din ce în ce mai mult în mediul online și e de înțeles având în vedere sumele care se rulează pe majoritatea platformelor video, dar și de socializare.

După despărțirea de George Burcea, vedeta a câștigat și mai multă notorietate, iar vlogurile pe care le făcea pe YouTube au înregistra vizionări record și evident, veniturile s-au mărit și ele.

Câți bani face Andreea Bălan din YouTube

O altă sursă de venit a artistei o reprezintă și contractul cu Antena 1, însă pe timp de pandemie, filmăril emisiunii Te cunosc de undeva au suferit pierderi uriașe, dar vedeta, a reușit să se concetreze pe altceva și anume YouTube.

Conform datelor oferite de socialblade.com, Andreea Bălan a încasat în doar o lună de YouTube între 1.400 și 22.800 de dolari. Mai mult de atât, site-ul mai arată că cea mai dificilă perioadă din viața vedetei a fost și cea mai profitabilă.

După ce a intrat în stop cardio-respirator, imediat după ce a născut-o pe cea de a doua fiică, Clara, numărul abonaților a înregistrat o creștere record.

Cel mai profitabil moment

Cu alte cuvinte, deși în 2018 avea doar 874 de abonați, în 2019 a ajuns la 15.500, și la milioane de vizualizări. Dacă vă întrebați câți bani face vedeta dintr-un singur clip video, ei bine, pe 26 decembrie 2020, Andreea a câștigat în jur de 175 de dolari din clipurile postate.

Ulterior, în 2021, veniturile ei au marcat o creștere uriașă. În ianuarie, Andreea Bălan a câștigat 665 de dolari din Youtube, iar sumele au început să crească și mai mult.

Să nu uităm că vedeta mai promovează și diverse branduri pe rețelele de socializare, care sunt și ele o sursă de venit considerabilă.