Wilio vă va găsi experți calificați în reparații la domiciliu

26 nov. 2021
Wilio vă va găsi experți calificați în reparații la domiciliu

Trebuie să înlocuiți un robinet vechi care are scurgeri sau să reparați ceva în jurul casei dumneavoastră? S-ar putea să fiți suficient de priceput pentru a încerca să faceți totul pe cont propriu.

Dar pentru majoritatea oamenilor asta înseamnă să petreacă ore întregi procurându-și toate instrumentele și materialele necesare și studiind detaliat instrucțiunile, doar pentru a acumula o mulțime de frustrări și a obține o treabă făcută de mântuială.

Aplicația cu mii de profesioniști care sunt gata să vă ajute

Prin urmare, dacă nu doriți să treceți printr-o astfel de experiență, pur și simplu evitați tot acest efort și lăsați un profesionist din zona dumneavoastră să se ocupe de treabă. Site-ul web și aplicația mobilă wilio.ro, care reunesc mii de experți pentru diverse servicii din toată România, vă vor ajuta să găsiți profesioniștii de care aveți nevoie. A ajutat deja la rezolvarea a sute de proiecte mici și mari, cum ar fi construcții, reconstrucții, proiecte de electricitate și instalații sanitare, vopsire, zidărie, gips-carton, faianță, diferite reparații, tâmplărie și curățenie. În ultimele luni, a ajutat, de asemenea, la rezolvarea a mii de cereri pentru serviciile unui meșter.

Oamenii solicită deseori meșteri pentru a lucra în cazul în care specialiștii concentrați pe un singur tip de serviciu, cum ar fi electricienii sau instalatorii, nu sunt de mare ajutor. Meșterii sunt experți cu mai multe abilități și o gamă largă de cunoștințe.

„Satisfacție maximă, atitudine foarte bună. Pe lângă mașina de spălat rufe și mașina de spălat vase, domnul Petru a reușit să repare și mânerul de la poartă.”

Meșterul se ocupă de cele mai multe reparații din jurul casei – instalații sanitare, electrice, zugrăvire, tâmplărie sau chiar încălzire. El poate ajuta la reconstrucții, curățenie interioară, placare și gletuire. Poate asambla mobilierul, înlocui o toaletă defectă, o priză defectuoasă, monta garnituri sau conecta aparate.

„O treabă grozavă. Paul ne-a explicat tot ce a făcut și chiar a mers să cumpere material suplimentar și a terminat lucrarea într-o singură zi deși credeam că va dura două zile.”

Trebuie să specificăm un lucru, și anume – serviciile meșterilor nu sunt folosite doar de femei. Ei ajută deseori cuplurile căsătorite, oamenii ocupați, tinerii și vârstnicii. Cel mai adesea, acestea sunt proiecte mai mici, care necesită echipamente profesionale sau abilități speciale.

„Un meșter precis, de încredere, punctual. Satisfacție absolută. Nu se grăbea să facă lucrurile repede, cu orice preț. Chiar dacă îi ia mai mult timp, preferă să facă lucrurile cu precizie și de calitate. Suntem mulțumiți.”

Profesionalismul este pe primul loc

wilio.ro este conștient de faptul că munca meșterilor nu este doar o tranzacție comercială, ci are loc de obicei în casa clienților. Prin urmare, subliniază disponibilitatea, profesionalismul și abordarea personală a furnizorilor de servicii. Datorită acestui fapt, ratingul mediu al furnizorilor de servicii din întreaga Românie atinge o valoare de până la 4,2 puncte din 5 posibile. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru orice lucrări legate de construcții, casă sau grădină încercați www.wilio.ro