Un nou lanț de magazine german vine în România! Va vinde produse la doar 5 lei bucata și seamănă cu Lidl! Ce oferă mai exact

Un nou lanț de magazine german vine în România! Va vinde produse la doar 5 lei bucata și seamănă cu Lidl! Ce oferă mai exact

Vești bune pentru români amatori de chilipiruri. Un nou lanț de magazine se va lansa în curând în România cu ajutorul grupului Tengelmann, care a ajutat și gigantul Lidl să pătrundă pe piața din România.

Așadar, lanțul de magazine TEDi, care este și unul dintre cele mai mar și importante și în Germania vine în România, conform Profit.ro. Conceptul acestuia este acela de vinde cât mai multe produse NEALIMENTARE la prețul de doar un euro (aproape 5 lei).

Magazinele TEDi au fost lansate pe piață din Germania în 2004 de grupul Tengelmann, un gigant în comerțul global, care a facilitat și intrarea Lidl în România. În anul 2010, acesta i-a vândut cele aproapeo sută de magazine de discount Plus, conform profit.ro.

TEDi este legat de brandul KIK, lansat în România de mai bine de doi ani

Tengelmann a adus în România în anul 2018 și brandul Kik, care se bucură de mare succes, ca orice magazin de discount, care pătrunde pe teritoriul țării noastre. Kik Textilien este printre primii zece cei mai mari furnizori pentru sectorul de retail din Germania, cu circa 3.400 de magazine în Europa, dintre care 2.600 de unități în Germania.

Lanțul de magazine TEDi a fost lansat de grupul Tengelmann bazându-se pe ideeea de a vinde produse cu un euro. Compania a fost fondată ca o ramură a filialei textile Tengelmann KiK și vinde articolele de uz casnic, de petrecere, de bricolaj, de papetărie, electrice și jucării, precum și produse farmaceutice și cosmetice.

Compania TEDi are sediul central la Viena (Austria) și numără peste 2.400 de magazine și aproximativ 20.000 de angajați în Germania, Austria, Marea Britanie, Slovenia, Slovacia, Spania, Croația, Italia, Polonia și Cehia.