Surpriză totală: În următoarele 4 zile, toți angajații acestui supermarket vor primi bonusuri uriașe

26 nov. 2020
Surpriză totală: În următoarele 4 zile, toți angajații acestui supermarket vor primi bonusuri uriașe

Surpriză de final de an: Pentru toți angajații acestui supermarket s-au anunțat bonusuri uriașe, a căror valoare totală ajunge la 1 milion de euro. 

Angajații Kaufland România au primit o veste bună pe final de an. Până la 30 noiembrie, fiecare angajat va primi un bonus pentru activitatea din acest an.

Bonusul, care va veni sub formă de vouchere, apare de asemenea ca urmare a contextului actual, reprezentând angajamentul companiei de a rămâne un sprijin pentru echipă și angajați.

„Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat și că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”, declară Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

Cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate în România, Kaufland a derulat o serie mai amplă de activități dedicate angajaților. Pe lângă acest bonus oferit sub formă de voucher, angajații vor primi în continuare și alte beneficii speciale, oferite anual de Kaufland România în preajma sărbătorilor de iarnă.

Kaufland a majorat salariul minim al angajaților

Începând cu data de 1 martie anul curent, Kaufland a majorat salariul minim al angajaților, acesta ajungând la 3650 lei brut, adică 2134 lei net.

„Începând cu 1 martie 2020, venitul minim brut în companie va fi de 3.650 lei, putând creşte în funcţie de specificul socio-economic al fiecărei regiuni din ţară.

Ca urmare a planurilor de extindere din acest an, ce a presupus deschiderea de noi magazine la nivelul întregii ţări, compania a creat peste 1.000 de noi locuri de muncă în România”, se arată în comunicatul Kaufland.