Suma imensă pe care a câștigat-o Cătălin Moroșanu într-un singur an din televiziune și politică! Cu cât îl plătește și Kanal D pentru Survivor România

30 ian. 2021
Suma imensă pe care a câștigat-o Cătălin Moroșanu într-un singur an din televiziune și politică! Cu cât îl plătește și Kanal D pentru Survivor România
Cătălin Moroșanu este în prezent concurent la Survivor România

La 36 de ani, Cătălin Moroșanu este 3 în 1: om de televiziune, sportiv și politician. Totuși trebuie subliniat faptul că acesta și-a câștigat faima datorită rezultatelor sale foarte bune în kikboxing. A început să practice acest sport de la 21 de ani și a impresionat prin talentul său. Supranumit Moartea din Carpați, acesta și-a învins cei mai mulți dintre adversari prin knock out.

Cătălin Moroșanu a fost și primul român care a luptat într-un Grand Prix K-1, la Budapesta, în anul 2008 și tot în același an a fost primul român care a luptat în K-1 Asia, reușind atunci o victorie incrediblă în fața unuia dintre cei mai buni luptători din lume. Acesta are la activ până acum 47 de victorii și 10 înfrângeri, la categoria grea, dar din 2019 nu a mai luptat.

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu din politică și televiziune?

Din acel moment el a decis să se orienteze spre politică și televiziune. Era de mai mulți ani în PNL, însă din 2020 este și consilier județean în Galați, el fiind primul pe lista liberalilor. Astfel, el câștigă 3.845 lei pe lună, ca politician ales de gălățeni.

Cu ocazia alegerilor locale, Cătălin Moroșanu și-a depus și declarația de avere și astfel s-a aflat că în perioada 2019-2020, el a câștigat 70.000 de euro doar din contracte cu diverse televiziuni, printre care Antena 1 și Pro Tv. Acum acesta este concurent în echipa Famoșilor, în cadrul celei mai de succes emisiuni de la Kanal D, Survivor România. Pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în competiție, acesta ar câștiga între 1500 și 3000 de euro, potrivit mai multor surse media.

Câți bani câștigă lunar Cătălin Moroșanu, conform propriilor declarații?

Conform declarației sale de avere, Cătălin Moroșanu are în proprietate un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava și un automobil de lux și ar încasa lunar venituri de 4.400 euro, conform kanald.ro.

„Aveam în plan ca în octombrie să lupt la Londra. Ar fi fost pentru ultima oară. Era vorba de un meci internațional pe care, cu siguranță, îl aștepta toată lumea. Era o revanșă, însă acum nu știu ce va fi, sunt multe restricții și nu știm exact condițiile impuse de autorități. Depinde cum evoluează situația. Încă sunt optimist. Dacă nu, voi vedea. Poate chiar să mai lupt o dată acasă. Însă nu știu”, a spus Cătălin Moroșanu, care se va retrage în anul 2021 probabil după un meci în România.