Simona Halep, veste cruntă chiar înainte de Paște! Decizia care va revolta toată România. Nu este deloc corect

15 apr. 2023
Simona Halep, veste cruntă chiar înainte de Paște! Decizia care va revolta toată România. Nu este deloc corect

Simona Halep trăiește un coșmar de mai bine de șase luni, de când a fost anunțată că în corpul ei a fost depistată o substanță interzisă, motiv pentru care va fi suspendată provizoriu pentru dopaj. Provizoriu pentru că până acum nu a fost declarată vinovată de Tribunalul Sportiv și sunt mari șanse ca aceasta să fie absolvită de orice vină.

Din păcate, judecătorii îi întârzie procesul de la lună la lună, astfel că s-a ajuns în situația în care românca deja pare că execută o pedeapsă care nici nu i-a fost dictată. Deja este destul de clar că va rata și sezonul de zgură, cu toate că avocații ei îi dăduseră asigurări că va juca chiar și la Australian Open, turneu care a avut loc în luna ianuarie.

Este revoltător ceea ce se întâmplă acum cu Simona Halep. Niciun sportiv nu a fost tratat în această manieră până acum, iar faptul că se întârzie decizia nu arată decât că aceasta sigur va primi o suspendare. În caz contrar, WTA ar trebui să o despăgubească și sigur acest lucru nu se dorește la forurile superioare.

„E una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă.

Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a declarat Dragoș Luscan, unul dintre preparatorii fizici cu care a lucrat în trecut sportiva, potrivit As.ro.

Momente triste pentru Simona Halep, chiar dacă vrea să arate contrariul

Simona Halep a coborât recent până pe locul 26 în clasamentul WTA, dar pe rețelele de socializare rămâne optimistă. În mod sigur, în viața reală suferă enorm. La scurt timp după publicarea noii ierarhii mondiale din tenisul feminin, ea și-a încântat fanii cu o postare pe rețelele de socialziare, dorind să arate că este bine.

Fostul lider WTA se bucură de primăvară și a ieșit să facă o scurtă plimbare la malul mării alături de o bună prietenă. De asemenea, Halep și-a dorit să imortalizeze momentul și a încărcat pe Instagram o fotografie încântătoare, alături de care a postat și un citat din Charlie Chaplin, renumitul actor, comediant și regizor englez.

„O să realizezi că viața merită trăită dacă doar zâmbești”, a transmis Simona Halep.

În doar două ore, postarea a strâns aproape 15.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Cei mai mulți dintre fani i-au transmis doar gânduri bune și, de asemenea, că așteaptă cu nerăbdare ca ea să revină pe teren.

Tags: