Sorana Cîrstea, anunțul prin care o distruge pe Simona Halep! Finalul la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată

13 apr. 2023
Sorana Cîrstea, anunțul prin care o distruge pe Simona Halep! Finalul la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată
Sorana Cîrstea

Simona Halep și Sorana Cîrstea au fost rivale o viață întreagă. Ambele au fost la un moment dat favoritele fanilor, dar pe parcurs performanțele bune au fost cele care au înclinat balanța în favoarea celei dintâi.

Acum Sorana Cîrstea a scăpat de Simona Halep, care este suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie și pare că va rata și sezonul de zgură. Deși avocații i-au dat asigurări fostului lider mondial că vor obține ridicare suspendării, procesul se amână nonstop, iar pronosticul este unul pesimist.

Sorana Cîrstea a reușit două turnee de excepție în SUA și se află pe locul 16 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor, dar diferența față de locul 8 calificabil este foarte mică. Dacă Sori va confirma forma bună și în continuare, atunci cu siguranță va urca mult în top. Momentan se află pe locul 41 WTA.

Adio Simona Halep

Simona Halep era considerată regina zgurei, dar acum Sorana Cîrstea i-a luat locul în inimile fanilor, dar și pe agenda experților, care sunt nerăbădători să vadă cum se va comporta la turneul de la Madrid.

Competiția va începe pe 25 aprilie și se va termina pe 7 mai. În trecut, Ion Țiriac patrona acest masters, dar recent l-a vândut și a investit în alte business-uri.