Reacția neașteptată a Melaniei Trump, după ce soțul ei a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite

Reacția neașteptată a Melaniei Trump, după ce soțul ei a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite

Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite, în fața contracandidatului său, Joe Biden. Eșecul fostului lider SUA a generat o serie de nemulțumiri, iar soția sa, Melania Trump a fost și ea dezamăgită de întregul rezultat.

Melania Trump, încă prima doamnă a Statelor Unite, a reacționat pe contul personal de Twitter, după mai bine de 24 de ore de când proiecțiile media au arătat că Donald Trump a pierdut cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

„Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal – nu ilegal – trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democrația prin transparență totală”, a scris ea.

De cealaltă parte, însă, înainte de această postare, surse citate de CNN spuneau că Melania Trump ar fi încercat să-l convingă pe președintele în exercițiu să-și accepte public înfrângerea.

Melania și Donald Trump sunt căsătoriți de 15 ani, iar gurile rele susțin faptul că relația dintre cei nu este una foarte apropiată. Se pare că cei doi ar fi vrut să și divorțeze la un momentdat, însă prima doamnă a ales să rămână alături de soțul ei după ce acesta a câștigat primul mandat la alegerile prezidențiale din SUA.

Joe Biden, învingător cu peste 270 de voturi

Proiecțiile media arată că candidatul democrat Joe Biden a adunat peste 270 de voturi electorale, numărul minim care să-i asigure alegerea.

Totuși, în ciuda acestui lucru, Donald Trump a contestat însă acest rezultat și face acuzații de fraudă la vot, chiar dacă, potrivit Comisiei Electorale Federale, nu există dovezi în acest sens.

El a anunțat că echipa sa de campanie va merge începând de luni în instanță pentru a contesta numărarea voturilor pe care le consideră „ilegale”.