Premieră în România! Cum pot fi achiziționate biletele la BRAND MINDS anul acesta și ce experți de renume mondial vor participa

06 oct. 2021
Premieră în România! Cum pot fi achiziționate biletele la BRAND MINDS anul acesta și ce experți de renume mondial vor participa
Sursă Foto: Belize Bank

Pentru ediția 2022, care va avea loc în perioada 17-18 iunie la Romexpo, BRAND MINDS anunță introducerea sistemului de plată crypto, în premieră pentru un eveniment de business de asemenea amploare, din România. 

„Suntem încântați să anunțăm că am introdus și lansat oficial sistemul de plăți prin infrastructura crypto, la BRAND MINDSÎncepând de acum, specialiștii din mediile de business din toată lumea își pot achiziționa biletele de acces pentru noua serie de evenimente The Global Thinkers Business Summit utilizând Elrond eGLD tokens”, anunță Avi Cicirean, fondator BRAND MINDS.

La ediția BRAND MINDS 2022, una dintre cele mai apreciate evenimente de business la nivel international, sunt așteptați peste 6000 de participanți din peste 50 de țări. BRAND MINDS va reuni și anul viitor, pe aceeași scenă, cei mai relevanți experți în domeniul afacerilor și autori „bestseller” la nivel mondial:

  • GARY VAYNERCHUK – CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur
  • JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author
  • DANIEL PINK – #NY Times Bestselling Author & Sales Expert
  • JONAH BERGER – Consumer Behavior Expert
  • WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert
  • ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert

Decizia de a încorpora sisteme de plată alternative a fost una firească, parte din viziunea companiei de susținere a inovației. BRAND MINDS și Elrond se află la cea de-a doua colaborare. Prima a fost inițiată în 2020, când Beniamin Mincu, CEO Elrond, a participat ca speaker la BRAND MINDS business summit și a susținut o dezbatere amplă despre tehnologia blockchain cu specialistul în business și prezentatorul CNN Richard Quest.

Elrond este o companie globală implicată în dezvoltarea tehnologiei blockchain, cu un potențial mare de scalabilitate.

Cei care își doresc să participe la BRAND MINDS 2022 pot achiziționa bilete prin noua tehnologie și cu eGLD, urmând pașii de mai jos:

  1. Accesează platforma www.brandminds.ro
  2. Selectează BUY TICKETS
  3. Aleg opțiunea „plata securizată” cu  eGLD: