Naomi Osaka a câștigat 55 de milioane de dolari doar din reclame în ultimul an. Cum ajuns totuși în depresie? Anunțul cu care a întristat pe toată lumea

04 sept. 2021
Naomi Osaka a câștigat 55 de milioane de dolari doar din reclame în ultimul an. Cum ajuns totuși în depresie? Anunțul cu care a întristat pe toată lumea
Naomi Osaka a câștigat Australian Open 2021. Foto: Time Magazine

Naomi Osaka, numărul 2 în clasamentul WTA, a fost învinsă în turul 3 de la US Open de o jucătoare cvasi-necunoscută, după ce în urmă cu un an triumfa pe acest teren. Japoneza a avut manifestări bizare în ultimul an și s-a retras de la mai multe turnee de grand slam.

Dar asta pare să o fi ajutat la capitolul câștiguri financiare. Ea a câștigat mulți bani ca niciodată și mai mulți bani ca orice jucătoare de tenis vreodată. Mai exact a încasat 60 de milioane de dolari din care 55 de milioane de dolari doar din reclame, conform revistei americane Forbes.

Deși la doar 23 de ani are o avere imensă, este practic multi-milionară, a fost deja numărul 1 mondial în tenis și a câștigat și 4 turnee de grand slam, Naomi Osaka spune că este într-o depresie pe care nu și-o explică. Practic pe jucătoarea din Japonia au doborât-o succesul, faima și banii. Presiunea pe care o resimte este greu de înțeles de oamenii obișnuiți, însă în lumea aceasta a vedetelor este una destul de comună.

Naomi Osaka se retrage din tenis?

Naomi Osaka a dat cu racheta de pământ și a izbucnit în lacrimi după ce a pierdut în turul 3 de la US Open. Apoi a spus în cadrul unei conferințe de presă că nu știe când va mai juca tenis.

„Ca să fiu sinceră, simt că sunt într-un punct în viață în care încerc să-mi dau seama ce vreau să fac în continuare. Nu știu când o să mai joc tenis, care e următorul meu meci.

Cred că voi lua o pauză pentru o vreme. În ultima vreme când câștig nu mai simt nicio bucurie. Mă simt ușurată, atâta tot.

Când pierd mă simt foarte tristă. Nu cred că asta e normal. Vreau să mă distanțez de aceste stări”, a spus Naomi Osaka la conferința de presă, citată de Eurosport.