Momente de coșmar pentru Mădălin Ionescu. Realizatorul TV este în doliu: a murit în brațele lui

16 aug. 2021
Momente de coșmar pentru Mădălin Ionescu. Realizatorul TV este în doliu: a murit în brațele lui
Mădălin Ionescu și soția lui, Cristina Șișcanu

Momente de coșmar pentru Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV este devastat, după ce duminică seara una dintre cele mai dragi ființe ale lui s-a stins din viață. Tatăl său a murit chiar în prezența lui și a mamei sale. Acesta a scris pe facebook despre tragicul eveniment și a dat sfaturi celor care-l urmăresc.

Mădălin Ionescu a povestit că părintele său său s-a luptat eroic cu o boală foarte grea în ultimii ani. Nu se aștepta ca finalul să vină acum, iar doliul este mult mai greu decât și l-ar fi imaginat.

Mădălin Ionescu, în doliu

“Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor!

Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului în care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv”, și-a început Mădălin Ionescu mesajul.

Cine a fost tatăl lui Mădălin Ionescu

Prezentatorul TV a subliniat că practic tatăl său, Marin a urcat la ceruri sub protecția Maicii Domnului, pentru că acesta a murit chiar în această zi sfântă, de Adormirea Maicii Domnului, pe 15 august. Puțini au știut, dar cel care i-a dat viață a fost ctitorul multora dintre hidrocentralele românești, fără să se laude vreodată cu meritele sale și fără să ceară aprecieri publice sau distincții.

”A fost cel mai bun tata, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el.

Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului”, a mai scris Mădălin Ionescu.

Sfat pentru părinți și copii

Fosta vedetă Kanal D a ținut neapărat să le dea un sfat celor încă au părinții în viață, dar și părinților care au copiii alături de ei. Familia este tot ce au mai scump și să prețuiască acest lucru.

”Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei.

Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-vă copiii! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a încheiat Mădălin Ionescu.