Lavina Pârva surprinde. Ce a povestit despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin

19 aug. 2021
Lavina Pârva surprinde. Ce a povestit despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin
Andreea Marin și fiica ei, Violeta

Relația dintre Ștefan Bănică și Lavinia Pârva ar fi început încă din anul 2011, când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Foarte mult timp au ținut totul ascuns, dar într-un final au decis să-și asume că sunt împreună.

Mai mult, în 2017 s-au căsătorit, iar în 2019, Lavinia l-a născut pe Alexandru, cel mai mic fiu al lui Ștefan Bănică. Acesta mai are doi copii, pe Violeta, care are 13 ani, fiica din căsnicia cu Andreea Marin și pe Radu Ștefan, care a împlinit 20 de ani și care este rezultatul relației cu Camelia Constantinescu.

Ștefan Bănică, mândru de toți copiii lui

Artistul este foarte mândru de toți cei trei copii ai săi și îi iubește foarte mult. Aceștia o cunosc și pe ultima lui soție, Lavinia Pârva, dar nu sunt chiar prieteni. În special Violeta, care știe istoria relației pe care aceasta a avut-o cu tatăl său, preferă să țină distanță, conform unor surse din anturajul familiei.

Ștefan Bănică și actuala lui soție, Lavinia Pârva

Cu toate acestea, Lavinia încearcă să păstreze aparențele și să arate că este o femeie fericită și împlinită. Ea a povestit la Prima Tv, în emsiunea lui Cristi Brancu că nu a dorit să ia bonă pentru cel mic și că are multă grijă de el. Iar dacă nu poate, atunci apelează la mama ei sau chiar și la tată.

Ce spune Lavinia Pârva despre Violeta, fiica Andreei Marin

Despre Violeta are numai cuvinte de laudă. Fiica Andreei Marin s-a transformat într-adevăr într-o domnișoară superbă și este foarte apropiată de mama ei.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a spus Lavinia Pârva la Prima Tv.