Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman a fost angajată la stat! Ce salariu imens a încasat la doar 24 de ani și cu ce se ocupă acum

18 ian. 2021
Karina Pavăl, moștenitoarea imperiului Dedeman a fost angajată la stat! Ce salariu imens a încasat la doar 24 de ani și cu ce se ocupă acum
Karina Pavăl, cea care va moșterni imperiul Dedeman

Frumoasa Karina Pavăl este fiica lui Dragoș Pavăl, unul din frații Dedeman, cum sunt numiți cei doi oameni de afaceri, a căror avere este estimată de Capital și Forbes la peste 2 miliarde de euro. Când avea doar 24 de ani, aceasta a fost numită în consiliul de administraţie al companiei de stat Conpet Ploieşti, unde firma deținută de tatăl său era acționar minoritar.

Karina Pavăl avea o indemnizaţie fixă brută lunară de 13.022 de lei și a rezistat în funcție doar un an, din 2018 până în 2019. Retragerea ei nu a fost niciodată explicată oficial.

Cu ce se ocupă astăzi Karina Pavăl?

Potrivit paginii sale de facebook, astăzi Karina Pavăl locuiește la Londra, dar în ultimul interviu acordat presei, aceasta a ținut să se afle că după plecarea de la Conpet, companie unde ministerul Energiei era acționar majoritar, s-a reprofilat și a decis să ajute compania tatălui său de pe poziția de business development manager în cadrul Dedeman şi Pavăl Holding,

Karina Pavăl a studiat în Marea Britanie, unde a absolvit Universitatea Queen Mary, Londra, şi apoi un prestigios program de masterat în cadrul Universităţii Cambridge, axat pe zona financiară şi real estate.

Fiica mea cea mare termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, declara Dragoş Pavăl presei în urmă cu câţiva ani.

Cine a fost iubitul Karinei Pavăl?

Și într-adevăr Karina și-a ținut cuvântul, a acceptat să lucreze la Conpet, apoi s-a angajat în compania pe care o va moșteni în viitor, însă acum pare că s-ar fi întors la Londra.

Mult timp ea a avut o relație cu avocatul Dragoș Iamandoiu, fiul milionarului Nicolae Iamandoiu. Acesta este partener asociat în cadrul unei mari firme de avocatură din România și părea extrem de apropiat de iubita sa. În ultima perioadă, cei doi nu au mai fost văzuți împreună, iar pe profilul paginii sale de facebook figurează ca single.