Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor România, fără să fie eliminat! Motivul secret pentru care fostul luptător a ieșit din show cu ochii în lacrimi

17 apr. 2023
Ionuț Iftimoaie a plecat de la Survivor România, fără să fie eliminat! Motivul secret pentru care fostul luptător a ieșit din show cu ochii în lacrimi

Ionuț Iftimoaie a ajuns în România împreună cu colegul său de echipă, Kamara. Fostul luptător a reușit să se mențină la Survivor România timp de 14 săptămâni, deși a fost de multe ori propus pentru eliminare. Faimosul a plecat din emisiune cu ochii în lacrimi, însă el a fost cel care le-a cerut producătorilor să-l dea afară.

Ionuț Iftimoaie a acceptat să participe la Survivor România, după multe negocieri și a reușit să se mențină în competiție mult timp, cu toate că nu a fost cel mai bun sportiv. A fost, însă unul dintre favoriții publicului, iar asta l-a ajutat să rămână în concurs.

Viperele Vesele a făcut publice motivul real pentru care luptătorul a plecat de la Survivor România. Familia lui a pus multă presiune pe echipa de producție și a cerut constant eliminarea lui. Soția acestuia nu mai reușea să se descurce singură din niciun punct de vedere și le-a explicat situația celor de la PRO TV.

Într-un final, producătorii au decis să dea curs rugăminților lui Ionuț Iftimoaie, care s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Acesta ar fi putut să-l salveze pe Kamara și să le ceară colegilor să-l propună pentru eliminare.

„În Consiliul de Urgență, Ionuț Iftimoaie înlăcrimat părăsește competiția Survivor România 2023. Părăsirea a avut loc la cererea acestuia, dar și a familiei care a pus constant presiune pe echipa de producție în vederea eliminării.”, a transmis Viperele Vesele încă de pe 15 aprilie.