Suma enormă pe care a încasat-o Kamara de la PRO TV pentru cele 13 săptămâni de Survivor România. Câți bani a primit pentru fiecare săptămână de show

13 apr. 2023
Suma enormă pe care a încasat-o Kamara de la PRO TV pentru cele 13 săptămâni de Survivor România. Câți bani a primit pentru fiecare săptămână de show

Chiar în Săptămâna Patimilor, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor România a fost eliminat ca urmare a nominalizării colective a Războinicilor. Publicul a avut de ales între Kamra și Dan Ursa, propunerea lui Alin Chirilă, deținătorul de colan al imunității. La final, Daniel Pavel a rostit numele Faimosului.

„Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc! Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el. Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon!

Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a spus Kamara imediat după ce a aflat că va pleca acasă.

Câți bani a primit Kamara de la PRO TV pentru Survivor România

Artistul a rezistat 13 săptămâni în competiția Survivor România și potrivit surselor VoceaBanilor, el a primit câte 3.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în jungla din Republica Dominicană. Așadar Kamara urmează să încaseze pentru prestația lui din show 39.000 de euro.

Carmen Grebenișan și Jorghe au semnat pentru onorarii similare, cel mai mare tarif avându-l Vica Blochina care a fost eliminată după 5 săptămâni de concurs, la cererea ei practic.