Întreaga lume este în stare de șoc. Un actor foarte popular a murit la doar 40 de ani. Ce legătură avea cu Iulia Vântur

03 sept. 2021
Întreaga lume este în stare de șoc. Un actor foarte popular a murit la doar 40 de ani. Ce legătură avea cu Iulia Vântur
Sursa foto: Pixabay

Un cunoscut actor indian care a jucat în multe seriale TV de succes, dar și în filme de la Bollywood s-a stins din viață la doar 40 de ani. Iulia Vântur, care de ceva vreme a plecat în India și care se pare că a colaborat cu celebrul actor și avea o relație apropiată cu acesta, a transmis, de asemenea, un mesaj de condoleanțe.

Mai exact este vorba despre Sidharth Shukla, un actor indian foarte popular, care a murit la Mumbai la vârsta de doar 40 de ani. El a jucat în multe seriale TV care s-au bucurat de succes, dar s-a făcut cunoscut și la Bollywood, în mai multe filme, transmite BBC.

Colegii de breaslă din industria TV și cinematografică, dar și prietenii săi mai apropiați au adus omagii și, de asemenea, și-au exprimat șocul că a murit la o vârstă atât de fragedă. Printre aceștia se numără și Iulia Vântur, care a făcut o postare în care arăta că este devastată de durere după aflarea veștii. Cei doi ar fi colaborat în trecut și au rămas destul de apropiați. Din acest motiv, ea a ținut să transmită un mesaj în memoria acestuia pe contul ei de socializare.

Sursa foto: Instagram

Mesaj îndurerat al Iuliei Vântur

„Ai plecat prea devreme./ Viața este atât de neprevăzută. Odihnește-te în pace, Sidharth Shukla! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au iubit”, este mesajul postat de Iulia Vântur pe Instagram.

A debutat la TV cu serialul „Babul Ka Aangann Chootey Na” în 2008 și a continuat să joace în multe alte seriale de-a lungul carierei. În 2014, a debutat la Bollywood în „Humpty Sharma Ki Dulhania”, film care a avut un succes foarte mare și l-a făcut celebru.

Popularitatea sa a crescut și mai mult după ce a câștigat în 2019 cea de-a 13-a ediție a popularului reality show „Bigg Boss”, o emisiune bazată pe versiunea americană a Big Brother.

De asemenea, el a câștigat o altă emisiune de reality show, „Khatron ke Khiladi”, inspirată de versiunea americană „Fear Factor” și ulterior a găzduit propriile sale emisiuni precum „Savdhaan India” și „India’s Got Talent”.